Prima declaratie a lui Becali dupa ce a fost CONDAMNAT: "E o anomalie! Regret ca nu am ramas in afara tarii, nu ma mai intorceam in Romania!" Cum va ATACA decizia:

Prima declaratie a lui Becali dupa ce a fost CONDAMNAT: E o anomalie! Regret ca nu am ramas in afara tarii, nu ma mai intorceam in Romania! Cum va ATACA decizia: Stiri

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare!

"Eu nu m-am ascuns cum a fost scris, nu poti sa te ascunzi 3 ani acolo. Merg acasa la familie si rog organele care sunt in drept sa aiba macar un minim de decenta si eleganta si sa astepte sa ma prezint singur si nu sa vina cu mascatii si sa iasa circ. Nu vreau sa suporte Romania din cauza unor lucruri. Daca ei au crezut ca o dea drumul lui Schengen cu Becali, e problema lor. Dar asta e situatia. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am vorbit cu familia, am vorbit cu toti, sunt bine, doar sora mea a lesinat, acum e bine. Mama e bine, a zis ca asa a fost, sa fie sa merg acolo.

La ora asta sunt achitat de 5 judecatori si condamnat de 3 judecatori. Pentru ca a fost opinie 3-2 acum. Trageti voi concluzia ce se va intampla. Eu nu am vrut sa fac pe la CEDO nimic, trebuie sa atac cat mai rapid. Va dura cateva luni pana voi castiga la CEDO iar apoi trebuie sa se faca revizuire in Romania. Pentru ca e o anomalie, sa te achite 5 judecatori si sa te condamne 3.

Sa iti bati joc de o familie pentru ca ai facut un schimb de terenuri in urma cu 16 ani? Asta-i tara lui Hristos? E tara lui Satan. Cel mai mare regret al meu este ca nu am ramas euro-parlamentar. Si un alt regret ca trebuia sa astept sentinta acolo unde eram si eram linistit. Si nu mai veneam toata viata aici.

Merg la familie si in seara asta ma prezint.

Am vorbit cu voi (jurnalistii) de fiecare data, acum va rog sa ma lasati in pace cu familia. Este ultimul interviu pe care il dau" a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!