Luni, 7 octombrie, Recorder.ro a publicat o investigație prin care a divulgat maniera ilicită prin care grupul de firme Nordis a comercializat proprietăți.

”În hotelul de la Mamaia, singura clădire finalizată, există indicii solide că apartamentele au fost vândute de mai multe ori, unor persoane diferite”, se arată în ancheta respectivă.

Mai exact, Nordis a obținut milioane de euro în ultimii ani: oamenii plăteau apartamente în avans și ajungeau să semneze o ”promisiune de vânzare”, nu un contract bine stabilit.

Sursa anterior menționată a mai semnalat și faptul că Nordis a reușit să ducă la bun sfârșit aceste tipuri de afaceri cu implicări politice.

Principalul sponsor al CCA, implicat într-un scandal imens! Ancheta + răspunsul FRF: ”Încheierea relațiilor de parteneriat”

Nordis este sponsor principal al CCA, precum și partener comercial al echipei naționale de fotbal U21.

În urma investigației, Federația Română de Fotbal a anunțat pentru iamsport.ro că va înceta parteneriatul cu grupul de firme Nordis începând cu 31 decembrie 2024.

Momentan, FRF nu a emis niciun comunicat oficial în urma anchetei

”Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră. Dorim să vă informăm că FRF împreună cu Nordis Group au decis, de comun acord, încheierea relațiilor de parteneriat la data de 31.12.2024.

În speranța că cele de mai sus au clarificat orice fel de aspecte cu privire la acest subiect, vă mulțumim pentru atenția acordată informațiilor prezentate”, susține FRF.

Însemnele Nordis sunt trecute pe spatele tricourilor arbitrilor.