PRO TV/VOYO ia măsuri legale împotriva celor care au transmis ilegal meciul LASK Linz - FCSB 

Pro TV LASK Linz - FCSB masuri legale piraterie Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 August 2024, 11:33
Data actualizarii: Vineri 23 August 2024, 11:45

După cum a anunțat înaintea începerii meciului LASK Linz-FCSB, compania PRO TV a monitorizat activ site-urile și conturile de social media care au transmis ilegal partida.

Acum, având toate dovezile necesare, compania depune plângeri penale la Poliție împotriva piraților digitali. 

Meciul LASK Linz – FCSB, manșa întâi din play-off-ul Europa League, a fost transmis ieri în EXCLUSIVITATE pe VOYO. Deși PRO TV, deținătorul drepturilor exclusive de retransmisie în România a meciului, a informat că stream-urile ilegale care îl preiau se vor alege cu plângeri penale, au existat site-uri și conturi de Facebook și Telegram care au ignorat aceste informări, iar acum vor suferi consecințele prevăzute de lege. 

Reamintim că, conform legilor din România, pirateria este o infracțiune și atrage răspunderea penală. 

Compania depune plângere penală la poliție 

Reprezentanții companiei PRO TV SRL au întocmit și depun toate documentele necesare la Poliție în vederea deschiderii anchetelor penale, a identificării și aducerii în fața justiției a tuturor celor care au preluat ilegal meciul LASK Linz – FCSB sau au contribuit la distribuirea stream-urilor ilegale, precum „GigisportTv” „Ilinca Fotbaltv”, „Pirații Tv”, „Red Sport Plus” și alții. Proprietarii site-urilor și deținătorii conturilor social media monitorizate se vor confrunta atât cu acuzații penale, cât și cu solicitări de despăgubiri financiare considerabile.  

Ce sancțiuni prevede legea 

În baza dovezilor pregătite de către companie, instanțele judecătorești pot decide condamnarea celor care au încălcat Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe cu pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă. 

De ce e important să alegem doar sursele legale de conținut 

Mulțumim celor care au ales să urmărească legal acest meci pe VOYO!  Vizionarea stream-urilor ilegale poate părea inofensivă, dar dăunează întregii comunități sportive. Optând pentru canale legale, contribuim direct la dezvoltarea sportului, susținem performanța jucătorilor noștri preferați și ne asigurăm că experiența noastră este una de calitate. De aceea este necesar ca suporterii să fie responsabili și să respecte regulile jocului pentru a sprijini progresul și integritatea sportului. Dedicarea lor în alegerea surselor legale pentru a se bucura în mod autentic de pasiunea comună pentru sport este, astfel, respectată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!