"Putin plecati!" Vacanta NEBUNA de 4.000 de kilometri pentru trei romani! Drumul dintre Marea Neagra si Oceanul Atlantic, PE BICICLETA:

Putin plecati! Vacanta NEBUNA de 4.000 de kilometri pentru trei romani! Drumul dintre Marea Neagra si Oceanul Atlantic, PE BICICLETA: Stiri

►Hai, Neymar, haide! Tiki-TATA te asteapta! Lechia - Barca, marti 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Laur, Seba si Andrei, 3 baieti pasionati de aventura si de biciclete, au pornit in urma cu doua zile pe drumul de 4.000 de kilometri dintre Arcachon, localitate situata pe malul Atlanticului si Vama Veche.

Cei trei vor parcurge muntii Alpi prin sudul Frantei, prin Col de la Bonnette, la o altitudine de 2.800 de metri (cea mai inalta sosea din Europa), apoi vor trece, pe rand, prin Italia, Elvetia, din nou Italia, Slovenia, Croatia si Serbia. Drumul lor se va incheia in Romania, in jurul datei de 10 septembrie, dupa 7 tari vizitate si 4.000 de kilometri pedalati.

"Vorbim de o experienta ciclo-truristico-sportiva de la Atlantic la Marea Neagra, prin care incercam sa combinam "datul la pedale" cu vazutul de locuri misto si cunoscutul de oameni noi. Pana la urma este o exprimare a ceea ce ne palce cel mai mult sa facem: bicicleta, calatorie si o oarecare nevoie de adrenalina", spun ei, pe site-ul lor.

VIDEO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!