R. Lucescu anunta de ce Mutu joaca BINE la Fiorentina si nu la nationala!

R. Lucescu anunta de ce Mutu joaca BINE la Fiorentina si nu la nationala! Stiri

Antrenorul nationalei crede ca Mutu interpreteaza gresit ce trebuie sa faca la nationala  fata de ce are de facut la echipa de club!

"Mutu nu este un subiect tabu pentru mine. Nu e nicio surpriza ca a dat doua goluri in Liga Campionilor, nu e nicio noutate ca el este un jucator deosebit de valoros. Am spus-o si inaintea dublei cu Serbia si Insulele Feroe ca el trebuie sa fie la fel de motivat ca in meciul Fiorentinei cu Liverpool, sa aiba aceeasi disponibilitate. L-am vazut pe Mutu batandu-se pe teren pentru echipa lui, facand presing, sacrificandu-se pentru echipa. I-am spus si lui ca daca va avea aceasi disponibilitate la Belgrad nu vom pierde. Din pacate el interpreteaza gresit ce trebuie sa faca la echipa lui de club si ce trebuie sa faca la echipa nationala", a declarar Razvan Lucescu la SPTFM.

"Poate ca strainii cresc nivelul valoric in campionat si ceilalti se ridica pe langa ei. Aducerea jucatorilor straini nu este neaparat o piedica in calea selectiei. Ma indoiesc ca sunt multi jucatori de valoare care nu au loc din cauza strainilor", a mai spus Lucescu.

"Noi trebuie sa ne calificam la Euro 2012 dar si sa intelegem ca trebuie un spirit de sacrificiu, sa avem un grup care sa gandeasca numai in interesul echipei. Trebuie sa incercam altfel decat cum a fost pana acum. Suntem pe un drum presarat cu si mai multe obstacole decat o echipa de club. Ne intalnim intr-un timp foarte foarte scurt si trebuie sa facem un grup care sa nu lipseasca de la echipa nationala. Automatismele apar din lucrul aproape zi de zi. O alte dificultate este cea a accidentarilor. Au fost cativa jucatori pe care am vrut sa ii convoc si nu am putut din cauza acestor accidentari", a mai mentionat antrenorul.

"Chivu e un lider adevarat, un exemplu pentru ceilalti. Intotdeauna a venit cu placere si cu entuziasm la echipa nationala. Am avut si discutii cu el, in care imi spunea aceste lucruri. A spus ca nici prin cap nu ii trece sa se retraga", a spus Lucescu jr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!