Radu Stefan nemultumit de oferta lui Lazio: salariu de 2 milioane de euro! Vezi ce oferte mai are!

Radu Stefan nemultumit de oferta lui Lazio: salariu de 2 milioane de euro! Vezi ce oferte mai are! Stiri

Impresarul Victor Becali nu a parut prea multumit de oferta facuta de Lazio lui Radu Stefan de prelungire a contractului!

"Radu este posibil sa isi prelungeasca intelegerea. Avem o propunere din partea celor de la Lazio, vom discuta. Toata luna asta avem timp. Propunerea este destul de buna, dar poate fi si mai buna. Radu are evolutii bune si merita o propunere mai buna", a spus impresarul la intoarcerea din Italia, unde a petrecut sarbatorile de iarna.

Victor Becali a confirmat ca exista oferte de transfer de la alte cluburi pentru fundasul formatiei Lazio. "Exista oferte de la alte cluburi pentru el, dar nu stiu... luna asta vom discuta. Mercato este deschis pana la sfarsitul lunii, asa ca nu pot spune nimic acum", a adaugat Becali.

Conform presei din Italia, Lazio Roma i-a propus lui Stefan Radu un contract valabil cinci sezoane cu un salariu anual brut de 2 milioane de euro. Conform acelorasi surse, jucatorul roman in varsta de 24 de ani, al carui contract expira in 2012, este dorit de cluburile Internationale Milano, Napoli si Chelsea si Manchester City!

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!