Rapid a gasit solutia iesirii din criza! Vezi care sunt cei 7 jucatori de baza pe care giulestenii ii scot la vanzare: 

Rapid a gasit solutia iesirii din criza! Vezi care sunt cei 7 jucatori de baza pe care giulestenii ii scot la vanzare:  Stiri

Cum George Copos a anuntat ca nu va da niciun ban in retur, giulestenii trebuie sa acopere gaura din buget prin orice mijloace!

In vreme ce jucatorii se bucura de vacanta, marius Sumudica si Dinu Gheorghe pun la cale planul pentru retur. Cum patronul le-a transmis ca nu vor vedea niciun ban de la el, antrenorul si presedintele Rapidului planuiesc sa scape de jucatorii cu salarii mari si sa vanda macar unu-doi jucatori, ca sa faca rost de bani pentru retur si pentru a aduce in Giulesti jucatorii doriti, Eric si Moraes.

Astfel, pe lista de vanzari sunt Mircea Bornescu, Marcos Antonio, Marius Constantin, Costin Lazar, Carlos Cesinha, Juliano Spadacio si Ovidiu Herea, adica 7 din jucatorii de baza, la care Rapid vrea sa renunte. Daca la Cesinha si Spadacio rapidistii vor sa renunte pentru ca sunt cei mai jucatori in ceea ce priveste salariile, Marcos Antonio si Marius Constantin ar putea fi salvarea clubului printr-un transfer, tinand cont ca ambii sunt in forma si au fost monitorizati de echipe de afara, gata sa plateasca intre 1,5 si trei milioane de euro pentru unul dintre ei.

In ceea ce-l priveste pe Herea, golgheterul echipei a fost si el monitorizat de echipe din Italia si Rusia iar acesta ar putea fi momentul potrivit pentru un transfer afara pe bani buni, in vreme ce Costin lazar este pus pe lista neagra din cauza faptului ca nu este in relatii bune cu preseintele Dinu Gheorghe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!