Reghe, surprins de doi jucatori: "Vrem sa jucam, nu vom fi rezerve!" Ekranas vrea sa faca marea surpriza din Europa League! Cum ii ameninta pe stelisti:

Reghe, surprins de doi jucatori: Vrem sa jucam, nu vom fi rezerve! Ekranas vrea sa faca marea surpriza din Europa League! Cum ii ameninta pe stelisti: Stiri

Toata lumea pe National Arena! Castiga 40 de bilete la meciul anului pentru Dinamo!

►Dinamo, inapoi in Europa! Dinamo - Metalist Harkov, joi, de la 20:30, in direct la Sport.ro si pe voyo.ro

Steaua joaca joi de la ora 19.45 prima mansa din playoff-ul Europa Europa League cu Ekranas insa Laurentiu Reghecampf se gandeste mai mult la meciul cu Vaslui din campionat.

Antrenorul Stelei este hotarat sa-i menajeze pe Adi Rocha si Raul Rusescu, cei doi golgeteri ai Stelei din campionat care au fost titulari in majoritatea meciurilor de pana acum. In locul lor urmeaza sa joace Mihai Costea si Nikolic. Reghe dorea insa sa tina pe banca si alti 2 jucatori care au dus greul pana acum pentru Steaua. Surprinza insa! Antrenorul Stelei a fost refuzat!

Vlad Chiriches si Alex Bourceanu nu vor sa stea pe banca! "Eu vreau sa joc, nu simt ca as avea nevoie sa ma odihnesc pentru partida cu Vaslui" i-a transmis Chiriches lui Reghecampf conform Prosport.

Steaua e sigura de calificarea in grupele Europa League in fata celor de la Ekranas, echipa care a pierdut in preliminarii in Liga cu 11-0 in fata lui Anderlecht. Mai mult, antrenorul Stelei nu a organizat vreo vizionare a adversarului alaturi de restul echipei!

"Ei se vad deja castigatori? Asa au crezut si inaintea meciului tur cu Trnava, cand au luat bătaie" a spus Vladas Urbonas, antrenorul celor de la Ekranas.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!