Reteta anti-plictiseala propusa de Andi Moisescu: Duminica incepe noul sezon din ApropoTv!

Reteta anti-plictiseala propusa de Andi Moisescu: Duminica incepe noul sezon din ApropoTv! Stiri

Duminica de la 13:05 incepe noul sezon din ApropoTv. Va vine sa credeti ca a ajuns la sezonul 16? Andi Moisescu a pregatit o multime de surprize.

Reteta anti-plictiseala propusa de Andi Moisescu a ajuns la cel de-al XVI-lea sezon si debuteaza in forta la ProTv duminica, 30 septembrie, de la 13:05. Cu-asa seceta ce-a fost in vara asta, nu-i de mirare ca si ApropoTv s-a copt bine si planuieste sa stoarca tot ce-i mai spumos din monden si din personajele care fac valva pe-aici.

„De principiu, noi suntem pregatiti sa ii si impingem usor de la spate, daca sunt prea timizi. Ceva imi spune insa ca ziua in care vom fi pusi intr-o astfel de situatie e totusi departe. Neastampararea lor pare ca abia asteapta sa-si gaseasca loc in emisiunea noastra”, a marturisit ghidus Andi Moisescu.

  • Reteta Anti Plictiseala Propusa De Andi Moisescu Duminica Incepe Noul Sezon Din Apropotv

Daca-i toamna, putini sunt cei care mai stiu sirul intamplarilor de peste vara ce au spart tiparele si au depasit granita, ce-i drept, trista, a cotidianului. Tocmai de aceea, sensibil, vigilent, si ironic pe alocuri, Andi Moisescu revine cu un sezon nou-nout al emisiunii ApropoTv, pentru a pune la punct capitolul monden.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!