Roman Abramovici i-a indeplinit visul sotiei: A chemat-o pe Adele pentru petrecerea de revelion! Ce suma URIASA a cheltuit anul trecut:

Roman Abramovici i-a indeplinit visul sotiei: A chemat-o pe Adele pentru petrecerea de revelion! Ce suma URIASA a cheltuit anul trecut: Stiri

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

Roman Abraomivici cheltuieste in fiecare an o suma uriasa pentru petrecerea de revelion, devenita deja o traditie printre lumea mondena din Londra. In acest an, cantareata Adele a fost invitata sa cante la petrecerea miliardarului, care va fi organizata in resedinta lui de vacanta din Marea Caraibilor.

"Adele este un nume de pe lista de vedete pe care le cauta Roman. El are intotdeauna un star de calibru care canta la acea petrecere, iar acest an nu va fi unul diferit", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

"O mica vacanta intr-o regiune exotica este intotdeauna o idee atragatoare. Petrecerile organizate de Roman sunt legendare. Cheltuie atat de multi bani pe aceste petreceri, incat ele nu dezamagesc niciodata", a adaugat aceeasi sursa.

Petrecerea va fi organizata in resedinta Gouverneur Bay Estate pe care Roman Abramovici o detine pe insula St. Barts si se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.
Sotia lui Abramovici, Dasha Zhukova, este o mare admiratoare a cantaretei Adele.

Pentru petrecerea de anul trecut, Roman Abramovici a cheltuit 5 milioane de lire sterline, iar printre invitati s-au aflat creatorul francizei "Star Wars", George Lucas, mogulul muzical Russell Simmons si producatorul de film Harvey Weinstein.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!