Argint pentru Romania la biatlon! Adela Popescu & DJ Project vor canta maine in inchiderea Festivalului Olimpic!

Argint pentru Romania la biatlon! Adela Popescu DJ Project vor canta maine in inchiderea Festivalului Olimpic! Stiri

Romania are in continuare 2 medalii obtinute la Festivalul Olimpic din acest an. Astazi insa incercam sa castigam noi medalii la 5 probe!

Sportiva romană Dorottya Buzas a castigat, joi, medalia de argint la biatlon, proba de sprint, in cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European găzduit in aceste zile de judetul Brasov.

Aceasta este a treia medalie a delegatiei Romaniei la FOTE 2013 după aurul si argintul cucerite de Emil Imre la patinaj viteză short track in probele de 1.000, respectiv 500 de metri.

Legitimată la clubul CSS Miercurea Ciuc, Dorottya Buzas incheiase proba individuală de 10 kilometri pe pozitia a doisprezecea.

ADELA POPESCU SI DJ PROJECT VOR CANTA LA INCHIDEREA FESTIVALULUI OLIMPIC AL TINERETULUI EUROPEAN

Adela Popescu si Dj Project vor canta la inchiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) vineri, 22 februarie si sunt foarte nerabdatori sa fredoneze alaturi de publicul prezent cel mai nou single al lor, “Vraja ta”.
“Suntem onorati ca vom canta la inchiderea FOTE pentru ca este un eveniment foarte important. Daca nu fac performanta in sport si nu pot sa particip la Olimpiada, cantand simt ca fac parte si eu din acest festival”, declara Adela Popescu, care revine in sezonul 4 din “Pariu cu viata”, din 13 martie, in fiecare miercuri de la ora 21.30 la PRO TV.
Iubitori ai sporturilor de iarna, Dj Maxx si Dj Gino Manzotti vor sa profite de faptul ca ajung in Poiana Brasov pentru a invata sa faca snowboard chiar de la colega lor de trupa, Adela: “Noi schiem, dar vrem sa invatam sa ne dam cu placa, am luat lectii in urma cu ceva timp, dar ghinionul nostru a fost ca atunci partia era acoperita cu gheata si in loc sa ne distram ne-am ales cu vanatai. Anul acesta, din cauza programului aglomerat, lansarea noului single, a concertelor prin tara, am ratat lectiile de snowboard, dar Adela a promis ca incearca sa fie un bun instructor”, declara membrii trupei Dj Project.
“Asa ca weekend-ul acesta vom canta la inchiderea Festivalului, vom schia, vom face snowboard si ne vom intoarce sambata seara pentru a canta prima data in Bucuresti noul nostru single “Vraja ta”, adauga Adela Popescu.
 



Acelasi public numeros si cald a luat cu asalt si miercuri tribunele Patinaorului Olimpic Brasov, pentru meciul Romania-Cehia, decisiv pentru ambele echipe, in tentativa lor de a se califica in partida pentru locul trei, de la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Romaniei i-a revenit din nou o misiune dificila, pentru ca a trebuit sa infrunte, dupa Finlanda, o alta echipa, provenind dintr-o tara unde hocheiul este sport national. Prima repriza a meciului cu Cehia a scos in evidenta o echipa a Romaniei mai decisa decat in ajun sa incerce imposibilul. Au fost din nou multe minute de penalizare pentru ,,tricolori” in primele 20 de minute ale meciului, insa apararea echipei noastre si-a facut datoria, in frunte cu portarul Adorjan. Totusi, spre finalul primei reprize, Cehia a marcat si a incheiat in avantaj primele 20 de minute (1-0). in repriza secunda, Cehia a profitat din plin de doua erori ale apararii Romaniei, inscriiind de tot atatea ori, al doilea gol fiind oferit practc pe tava cehilor : 3-0 pentru Cehia

Repriza a treia a adus si primul gol al Romaniei, la acest turneu, inscris de Iszlay Gergo, la capatul unei faze de toata frumusetea. Golul Romaniei, atat de asteptat de spectatori, a aruncat in aer tribunele, cei peste 2000 de spectatori, bucurandu-se ca pentru o victorie.Totul a reintrat insa in normal, dupa ce echipa Cehiei a inscris pana la finalul meciului inca de patru ori. Rezultat final : Cehia – Romania 7-1 si echipa Romaniei va juca pentru locurile 5-6 cu Letonia (joi, ora 16,00).

Groupama Asigurari va asteapta cu zapada si voie buna la F.O.T.E.

Echipa Rusiei a reusit sa se califice in finala de hochei a turneului, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European. Formatia pregatita de Pavel Baulin a intalnit in meciul decisiv eshipa Letoniei, care pierduse in prima partida, cu Elvetia. A fost un meci disputat, cu rasturnari de scor, pe placul publicului. Echipa Rusiei a condus cu 1-0, prin reusita lui Fazllev, dupa care echipa Letoniei a intors scorul, inscriind de doua ori, prin Vasilonoks si Zembergs. in repriza secunda insa, rusii au intors, la randul lor, rezultatul, marcand doua goluri spectaculoase, prin Nikolishin si Yazkov. A fost repriza castigatoare, in care rusii au jucat foarte bine si au reusit sa-si asigure calificarea in finala competitiei. in al treilea act al meciului nu s-a mai inscris, in ciuda eforturilor disperate ale Letoniei. Scor final : Rusia – Letonia 3-2 (1-2, 2-0, 0-0) si echipa Letoniei va fi nevoita sa lupte pentru meciurile de clasament.

Astazi, Romania va fi prezenta la 5 probe - snowboard, schi alpin, schi fond, patinaj artistic si biatlon.

Programul zilei de joi:
09:00 – 12:30 Antrenament oficial PATINAJ ARTISTIC stil liber Fete
09:00 – 15:30 Antrenament oficial HOCHEI
09.45 – 13:00 SNOWBOARD – Calificari PGS
10:00 – 11:30 SCHI ALPIN – Slalom Baieti- Runda 1
10:00 – 11:30 BIATLON – Sprint 6 km Fete
10:00 – 10:35 SCHI FOND – Calificari Spint FT Fete
10:45 – 11:30 SCHI FOND – Calificari Sprint FT Baieti
11:30 – 14:00 SARITURI CU SCHIURILE – Competitia pe echipe Fete HS 71
12:30 – 17:00 PATINAJ ARTISTIC – Program liber Fete
12:30 – 14:30 SCHI FOND – Finala Sprint FT Fete + Baieti
13:00 – 14:30 BIATLON – Sprint 7,5 km Baieti
13:30 – 15:00 SCHI ALPIN – Slalom Baieti – Runda 2
13:30 – 15:30 – Snowboard –Finala PGS
15.30 – 16.30 Antrenament oficial SCHI FOND
16:00 – 18:30 HOCHEI PE GHEATA – Meci pentru locul 5 Grupa A3 -Grupa B3
17:30 – 19:45 Antrenament PATINAJ ARTISTIC stil liber Baieti
19:30 – 20:30 Ceremonia de decernare a medaliilor
20:00 – 22:30 HOCHEI PE GHEATA – Meci pentru locul 3 Grupa A2 –Grupa B2

Sursa: eyowf2013.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!