GALERIE FOTO S-a retras după ce a fost implicată într-un scandal uriaș la Jocurile Olimpice și a început un nou ”job”

S-a retras după ce a fost implicată într-un scandal uriaș la Jocurile Olimpice și a început un nou ”job” Stiri

Luana Alonso a fost protagonista unui scandal la Jocurile Olimpice de la Paris.

În presa internațională, s-a vehiculat că înotătoarea din Paraguay ar fi fost forțată să părăsească Satul Olimpic, după ce ar fi încălcat de mai multe ori regulamentul.

Luana Alonso s-a retras după Jocurile Olimpice și s-a apucat de Onlyfans

Tânăra a participat în calificările de la 100 metri fluture, însă nu a reușit să ajungă în semifinale. După probă, sportiva din Paraguay a vorbit despre scandalul în care a fost implicată. Într-o postare pe Instagram, Luana Alonso a spus că nimic nu este adevărat și a declarat că tot ce a apărut în presă sunt doar invenții.

  • Clipdown App 131897012 232951228217608 277516255740941622 N

"Vreau să clarific faptul că nu am fost exclusă sau forțată să plec de nicăieri, nu mai împrăștiați informații false. Nu fac niciun comentariu în plus, dar nu voi lăsa minciunile să mă afecteze.

Mulțumesc înotului pentru că mi-a permis să visez, m-a învățat să lupt, să fiu perseverentă",a spus la acel moment Luana Alonso.

La scurt timp după Jocurile Olimpice, înotătoarea a decis să își încheie cariera sportivă la doar 20 de ani și a început o nouă activitate. Și-a deschis un cont pe platforma Onlyfans și vinde conținut pentru adulți în schimbul unui abonament lunar de 35 de dolari.

Fosta voastră înotătoare preferată! Vă promit că nu veți regreta”, își promovează tânăra pagina de Onlyfans.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!