Sambata, la ProMotor, de la 12:00, pe PRO TV

Grigorescu testeaza Bentley Mansory, o limuzina cu 560 de cai

Testul de la ora 5, cu Bentley Mansory
Pilotul ProMotor, George Grigorescu, se da englezeste cu un superb Bentley accesorizat de Mansory. Masina are 560 de cai, iar Grigorescu este unul dintre oamenii care stie sa-i enerveze pe toti.

S-Max, am spus!
ProMotor testeaza in Spania noul Ford de familie cu motorizari de pana la 163 de cai si cutii Powershift cu dublu ambreiaj. S-Max ajunge in Romania din vara, cu preturi similare celor pe care le are actuala generatie.

  • Sambata La Promotor De La 12 00 Pe Pro Tv 1

Apropo de Nissan: Noul Qashqai cu Andi Moisescu pe lista de dotari.
Sambata, ProMotor e peste tot. Din Spania in Elvetia la test cu noul Qashqai, pe care il face chiar Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo TV. Moisescu are un Veracruz (Hyundai ix55) de peste un an de zile.

Button si Hamilton se dau cu McLaren de strada pe circuit
Campionii din Formula 1 testeaza in premiera cel mai tare bolid de strada, McLaren MP4-12C, lansat cu numai o saptamana in urma. Masina are un motor biturbo acre scoate 600 de cai si face suta in sub 3 secunde. Hamilton si Button vorbesc despre viteza masinii, transmisia si stabilitatea rachetei MP4.

Tuning de lux: S Klasse
Un roman care sta in Elevtia si-a preparat limuzina de lux cu elemente de peste 50.000 de euro, de la Lorinser, Carlsson si AMG.

Esti 500 sau doar Smart? Noul Rinspeed electric
Fizic, masina este inspirata din Smart si Fiat 500. Are un motor electric, autonomie de vreo 100 de km si setul de acumulatori se incarca in cel mult doua ore.

Cele mai tari romance la 4Tuning Days
Geneva, Frankfurt, Paris sau Tokyo. Cele mai tari saloane auto din lume. 4Tuning Days, singurul eveniment de tuning din Romania. Si totusi, cele mai tari fete de la saloane sunt romancele care se dau tarcoale aproape goale, miilor de cai putere.

Stirile ProMotor
Rabla 2010 pentru masini second hand, Bugatti Galibier si cum isi cumpara romanii cele mai scumpe versiuni Duster.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!