Serialul Yellowstone, o poveste despre familie, trecut și proprietăți, acum disponibil pe VOYO!

Serialul Yellowstone, o poveste despre familie, trecut și proprietăți, acum disponibil pe VOYO! Stiri

Yellowstone, unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, este disponibil acum pe VOYO! Abonează-te și urmărește noile episoade în fiecare zi, de luni până vineri!

Yellowstone este drama în care se expune o lume violentă, unde oamenii și-au impus propriile reguli, iar „foamea” după acapararea terenurilor și prezența politicienilor corupți în viețile fermierilor sunt la ordinea zilei.

Serialul, disponibil acum pe VOYO,  îl aduce în prim-plan pe celebrul actor Kevin Costner în rolul fermierului John Dutton, posesorul unei vaste proprietăți din Statele Unite care intră în conflict cu dezvoltatori de terenuri, o rezervație indiană și cu cei care vor să construiască primul parc național din America.

Superba actriță Kelly Reilly joacă în rolul fiicei fermierului Kevin Costner. Cu atitudinea sa uimitoare a captat toată atenția fanilor serialului Yellowstone, devenind ulterior principalul subiect al discuțiilor.

Yelowstone, serialul despre timp, familie și pământuri, caracterizat drept „o frescă puternică a Americii”, este acum disponibil pe VOYO cu noi episoade de luni până vineri!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!