"Simt că am câștigat războiul!" Prima reacție a lui Valeriu Iftime după închiderea urnelor

valeriu iftime Stiri Valeriu Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 23:15
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 23:20

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani și candidat și candicatul PNL la Consiliului Județean (CJ) Botoșani a făcut primele declarații după încheierea alegerilor.

Conducătorul clubului din Liga 1 s-a arătat încrezător că a câștigat alegerile pentru șefii CJ Botoșani. Ma mult, Iftime este încrezător că și funcția de primar va reveni tot partidului din care face și el parte.

"Eu ce pot să vă spun? Ce este la București? (...) Eu simt că am câștigat Consiliul Județean și Primăria Botoșani, dar nu am cum să fac vreo altă informație până la exit poll-ul final. Lucrurile sunt complicate, dacă orașul Botoșani merge cu plus, o să vedem ce se întâmplă în comune, iar ideea este că s-au mai adus tot felul de oameni la final. 

Eu repet, acest tip de război l-am câștigat. Vorbesc de președinția Consiliului Județean și cred că și Primăria municipiului Botoșani, dar cred că avem șanse foarte mari și la Dorohoi. În afară de orașele Flămânzi sigur, Ștefănești sigur, Darabani sigur, la Săveni nu, dar acolo sunt convins că de acolo vin foarte multe voturi la consiliul județean. 

La Bucecea nu sunt sigur. La Bucecea și Săveni sunt doi primari cumva bine stabilizați. Cel mai bine este să așteptăm un exit poll de la noi și abia atunci vom putea face mai multe declarații. Nu știu dacă să mă bucur sau ce să fac, am emoții”, a declarat Valeriu Iftime, candidatul și președintele PNL Botoșani pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Exit-poll CURS-Avangarde/ Consiliul General al Capitalei: ADU - 30%, PSD - 28%, PNL - 12%

Cele mai multe voturi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) au fost obţinute de Alianţa Dreapta Unită (USR - PMP - Forţa Dreptei) - 30%, urmată de Partidul Social Democrat (PSD) - 28% şi Partidul Naţional Liberal (PNL) - 12% şi Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) - 10%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

La acelaşi scrutin, PUSL a obţinut 7% din voturi, REPER - 6%, iar SOS - 4%, iar restul candidaţilor au cumulat 3%. Datele sunt valabile pentru ora 20,30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!