Tatăl lui Adrian Șut a decedat luni, la o zi după derby-ul Dinamo - FCSB 0-2. Mijlocașul campioanei României a plecat de urgență la Oradea pentru a-i fi alături părintelui său în ultimele clipe de viață.

Sociologul Gelu Duminică, după gestul lui Gigi Becali față de Adrian Șut: "Lipsă totală de umanitate cu numele Domnului pe buze"

Șut nu a făcut deplasarea la Glasgow pentru meciul cu Rangers (joi, 22:00). În ziua respectivă, mijlocașul își va conduce tatăl pe ultimul drum. Fotbalistul și-ar fi dorit să revină la antrenamentele lui FCSB începând de vineri, însă Gigi Becali nu a fost de acord, transmițându-i ferm că încă de joi trebuie să se întoarcă la București pentru a fi cât mai bine pregătit pentru derby-ul cu Rapid de duminică.

"Mihai Stoica e acolo (n.r - cu Adrian Șut), mi-a zis că îl înmormântează joi şi că Şut vine vineri. I-am zis: 'Băi, Mihai, eu nu accept asta'. Ce datină? Şi mie mi-a murit tata, la revedere. A murit, l-am îngropat, la revedere! I-am zis joi să vină încoace, că el voia să vină vineri. Nu! Joi să vină şi vineri la antrenament", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Cazul a fost comentat și de sociologul Gelu Duminică, care susține că este vorba de "o lipsă total de umanitate" din partea lui Gigi Becali.

"Un jucător de fotbal de la FCSB este obligat de angajator să revină la echipă imediat (adică chiar în ziua aia) după ce-și conduce tatăl pe ultimul drum. Acel angajator este și candidat la alegerile care vin. A fost și parlamentar, ba chiar și eurodeputat.

Încălcarea legii, care permite oricărui angajat să aibă zile de concediu în astfel de situații, și o lipsă totală de umanitate. Și toate cu numele Domnului pe buze.

Aveți grijă ce și cum alegeți! Pentru că dacă nu alegem cu grijă, lumea noastră se va împărți între 'stăpâni' și 'slugi'", a scris Gelu Duminică, pe pagina sa de Facebook.