Sportivi la alegerile locale

Sportivi la alegerile locale Stiri

 

Pe listele celor inscrisi la alegerile locale din acest an se afla nume cunoscute de sportivi din Romania, dar si persoane care patroneaza cluburi sportive sau care au avut performante deosebite in trecut.

 

Unul dintre acestia este Anghel Iordanescu - candidat al UNPR la Primaria Capitalei. "Tata Puiu" a demonstrat deja ca vede administratia Bucurestiului ca pe un meci de fotbal, precizand ca, in relatia cu consilierii generali, va proceda asa cum a facut atunci cand a fost antrenor.

 

Anghel Iordanescu a sustinut, de asemenea, ca nu este mai greu sa fie invins in alegeri actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, decat sa se obtina o victorie impotriva echipei nationale a Argentinei. "Nu e mai greu sa il bati pe primarul Oprescu decat marea echipa a Argentinei", a opinat candidatul UNPR.

 

https://stirileprotv.ro/stiri/politic/iordanescu-antrenor-la-primarie-nu-e-mai-greu-sa-il-bati-pe-oprescu-decat-marea-echipa-a-argentinei.html

 

 

O alta persoana foarte cunoscuta, cu legaturi in lumea sportului, este Gigi Becali. El nu a facut o legatura directa intre fotbal si administratia locala, insa - dupa ce si-a depus candidatura - a spus ca doreste ca in fiecare Sector sa fie cate 10 biserici noi, adica 60 de biserici noi la nivelul Capitalei, pentru ca oamenii sa aiba unde sa se roage. 

 

Becali a mai precizat ca urmatoarele prioritati sunt legate de sanatate si educatie. Europarlamentarul a spus ca atunci cand ai credinta si esti sanatos si educat, toate lucrurile se rezolva si bogatia vine din cer, de la Dumnezeu.

 

O candidatura inedita este cea a luptatorului K1, Catalin Morosanu, originar din Iasi, care apare pe locul al cincilea, considerat eligibil, pe lista de consilieri judeteni a PDL Iasi. Liderii ieseni PDL spun ca Morosanu este un personaj cunoscut in judet, iar prezenta sa pe liste va aduce voturi suplimentare partidului. Luptatorul K1, cunoscut in ring sub numele "Moartea din Carpati", spune ca obiectivul sau numarul unu este sprijinirea sportivilor performanti din judet.

 

La Galati candideaza pentru primaria orasului, sustinut de PNL, presedintele clubului de fotbal Otelul Galati, Marius Stan. Stan are 55 de ani, a fost fotbalist la Galati si a condus, pe langa Otelul, cluburile Dunarea Galati, AFC Rocar Bucuresti, FC Vaslui si Politehnica Iasi. 

 

Marius Stan a mai candidat la primarie si in anul 2008, clasandu-se pe locul al treilea.

 

De asemenea, la Gorj, candideaza pentru presedintia Consiliului Judetean seful Asociatiei Judetene de Fotbal, Mihai Prunariu. El este presedinte interimar al PPDD de aproximativ o luna. Inainte de asta, el a fost pentru o perioada membru al PNL, fara a fi insa activ.

 

La Sibiu, un candidat pentru primaria orasului este Dragos Floarea, sustinut de USL. El conduce un club de baschet pentru copii si are ca motto o afirmatie a fostului jucator american Michael Jordan: "Am ratat de mai mult de 9.000 de ori in cariera mea. Am pierdut aproape 300 de jocuri. De 26 de ori am fost desemnat sa joc mingea decisiv si am ratat. Am ratat iar si iar si iar de-a lungul vietii mele. Si de asta am ajuns sa am succes".

 

Mai multe informatii despre alegeri puteti gasi pe www.stirileprotv.ro in sectiunea de alegeri locale.

 

Febra alegerilor locale a trecut, acum vine vremea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu. Rezultatele referendum 2012 pot fi aflate doar de pe stirileprotv.ro.

 

Prezenta la vot la referendum 2012 o puteti afla live pe stirileprotv.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!