Sportul in care mintea bate ganterele! Duminica, 24 noiembrie, Finala Mondialului de Bowling de la Bucuresti, LIVE pe Sport.ro si Voyo.ro!

Sportul in care mintea bate ganterele! Duminica, 24 noiembrie, Finala Mondialului de Bowling de la Bucuresti, LIVE pe Sport.ro si Voyo.ro! Stiri

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro: ►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

"Un sport in care jucatorii incearca sa obtina puncte rostogolind o bila pe o suprafata plana, fie intr-un numar de jaloane, fie in alte bile-tinta". Sunt multi care trateaza definitia acestui sport in mod ironic, spunand ca bowling-ul, ca si darts-ul sau poker-ul nu pot fi numite sporturi, insa cei care au incercat spun ca este mult mai dificil decat pare.

Finalistii Mondialului care se va desfasura la Bucuresti merg si mai departe si spun ca bowling-ul este "sportul in care mintea bate ganterele".

Daca nu ai apucat inca sa joci, insa impartasesti din entuziasmul practicantilor de bowling, poti sa iei o prima lectie de joc chiar in fata televizorului, duminica, 24 noiembrie, LIVE pe Sport.ro si Voyo.ro.

Sportul in care mintea bate ganterele!
Poti sa nu dormi in sala de forta si sa fii erou pe pista!
De ce sa-ti doresti doar 15 minute de celebritate
Cand o  viata intreaga poti sa fii campion!
Nu conteaza cand te apuci!
N-ai de ce sa-ti cauti echipa in alta parte
Cand poti sa faci performanta cu familia si prietenii!
Succesul e la o aruncatura de bila!
Finala Mondialului de Bowling de la Bucuresti
Duminica 19:30 in direct la Sport.ro si Voyo.ro
Bile. Sa facem sport!  
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!