Stadionul lui City se va numi Etihad Airways! Seicii isi freaca palmele: e cea mai mare suma din istoria fotbalului!

Stadionul lui City se va numi Etihad Airways! Seicii isi freaca palmele: e cea mai mare suma din istoria fotbalului! Stiri

Manchester City a vandut numele stadionului si i-au facut la bani pe cei de la Arsenal, care iau 100 de milioane de lire de la Emirates.

Manchester City si-a vandut numele stadionului, care se va numi de acum Etihad Airways. Este cea mai scumpa tranzactie din istoria fotbalului: 100 de milioane de lire pentru ca seicii sa renunte la numele de City of Manchester Stadium.

Compania care are sediul in Abu Dhabi-based plateste 2.3 milioane de lire pe an doar pentru reclama de pe tricouri iar de acum vor mai pune pe masa inca 10 milioane de lire pentru fiecare sezon (timp de 10 ani). Intelegerea semnata azi de catre sefii lui City este mai mare decat cea a lui Arsenal cu Emirates.

“Intelegerea a fost semnata astazi de Garry Cook, CEO la Manchester City si James Hogan, CEO la Etihad Airways, chiar inainte ca echipa sa plece in turneul din Statele Unite”, anunta City intr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!