Steaua incepe negocierile pentru Sovsic: "Maine plec la Zagreb!" Cine e pustiul de la juniori care ajunge luni la echipa mare:

Steaua incepe negocierile pentru Sovsic: Maine plec la Zagreb! Cine e pustiul de la juniori care ajunge luni la echipa mare: Stiri

Narcis Raducan spune ca Steaua va demara negocierile cu NK Zagreb pentru mijlocasul de 3 milioane de euro

Directorul sportiv al Stelei va merge maine in Croatia pentru a-l vedea la treaba pe Sovsic, jucatorul remarcat de Meme Stoica in cantonamentul din Austria. NK Zagreb cere 3 milioane de euro pentru mijlocasul de 21 de ani.

Narcis Raducan spune ca de luni va ajunge in lotul lui Levy si Ionut Nastasie, pustiu de la juniorii Stelei care a aratat o forma buna la Campionatul European U19.

"Am vazut ce a spus Sovsic pe Facebook. Sa va spun sincer, voi pleca maine sa-l vad la un meci de campionat pe Sovsic si se va lua o decizie. Recunosc ca exista interes, e un jucator foarte bun, tanar, foarte tehnic, nu un marcator, dar un jucator capabil sa deschida jocul la mijlocul terenului. Nu vreau sa vorbesc numai dupa imagini, vreau sa il vad pe viu."

"Luni se va prezenta la antrenamente si Nastasie. Este jucatorul nostru si ar fi pacat sa nu primeasca sansa sa joace si la echipa mare", a declarat Narcis Raducan la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!