Hooligan Stoica le-a interzis sa vorbeasca, Fainisi a lovit in gluma cu piciorul un jucator dupa prima intrebare! Vocea Stelei a luat atitudine:

Hooligan Stoica le-a interzis sa vorbeasca, Fainisi a lovit in gluma cu piciorul un jucator dupa prima intrebare! Vocea Stelei a luat atitudine: Stiri

Steaua nu e MM | Mihai Stoica se comporta ca un interlop in vestiarul Stelei. Le-a interzis jucatorilor sa vorbeasca dupa Vardar 1-2 Steaua! Delegat a fost tot Fainisi sa rezolve situatia. Ce s-a intamplat:

Dupa Vardar 1-2 Steaua, Meme le-a transmis jucatorilor in vestiar: nu vorbiti cu PRO TV-ul la zona mixta! 
Zona mixta este singurul loc in care jurnalistii nu pot fi interzisi. Orice reprezentant mass-media are acces liber. UEFA te obliga si Meme stia ca echipa PRO TV va fi acolo. 

Imediat dupa meci, de la vestiare, singurul jucator care a iesit a fost Iasmin Latovlevici. Fundasul s-a oprit la zona mixta, fix in fata camerelor PRO TV si a jurnalistilor “maltratati, dispretuiti, umiliti si insultati cu nesabuinta si nerusinare, intr-un fel in care nici macar in gluma nu il faci” (citat din raportul Tribunalului din Skopje).

"Nu vorbi cu ei, nu vorbi cu PRO TV!!!", i-a comandat Fainisi lui Lato, dar jucatorul i-a taiat-o scurt: "Ce treaba avem noi?!". NOI. Nu el. NOI. Nu Iasmin Latovlevici. NOI, pentru ca aseara Latovlevici n-a fost fundasul stanga al echipei FC Steaua Bucuresti. Aseara, Latovlevici a fost jucatorul desemnat in vestiar sa iasa si sa ii ia apararea lui Piovaccari, sa taxeze relaxarea echipei, sa vorbeasca de meciul cu Tbilisi si sa zambeasca la intrebarile despre imnul Champions League. A fost Vocea Stelei. 

Ofiterul de presa, acelasi caruia Meme i-a pasat telefonul reporterului PRO TV: “Ia si sterge!!!”, Fainisi n-a stiut cum sa reactioneze cand a vazut ca Latovlevici raspunde intrebarilor puse de Alexandra Tanasescu. Dupa prima intrebare pusa de reporterul PRO TV, Fainisi a trecut pe langa Lato si l-a lovit, in gluma, in picior. Fundasul a continuat sa raspunda intrebarilor cu microfon PRO TV. 

Imediat dupa, Mihai Stoica a trecut si el prin spatele fundasului, in timp ce acesta dadea interviu, si l-a tras de ureche. Tot in gluma. Latovlevici a continuat sa raspunda. Pe bune. Sa raspunda pe bune. Cand vorbesti in numele Stelei nu iti arde de glume. 

“Mihai Stoica mi-a adresat cuvinte cum nu mi-a spus nimeni in viata asta! Reghecampf mi-a spus ca n-ar fi trebuit sa merg la politie, ca s-a ajuns prea departe, dar jucatorii m-au incurajat in mesaje” - Alexandra Tanasescu

“Gestul e in nota lui Meme, a devenit ceva obisnuit pentru managerul Stelei” - Anghel Iordanescu

“Managerul bataus si mincinos cu apucaturi de derbedeu, un caz pentru psihiatri! Am vorbit cu psihiatri: NU exista tratament!” – ziarul Ring, patronat de Ionut Negoita, finantator Dinamo

Meme, TRADAT de ceilalti reporteri romani din Macedonia

Dupa meciul de aseara, Vali Moraru a vrut sa lamureasca cu reporterul Digisport trimis la Skopje daca a fost sau nu antrenamentul inchis presei de la inceput. 

“Noi am fost anuntat de Fainisi sa ne vedem la 7 seara, ora Macedoniei, la antrenamentul Stelei. Dupa, au zis ca e inchis”. “Antrenamentul a fost inchis de la inceput, pentru toata lumea!”, s-a aparat Meme, incercand sa explice dupa rabufnirea de neexplicat la adresa reporterilor PRO TV. “Nu sunt nici primul, nici ultimul care face asa ceva”, a fost scuza finala. 

"Ne cerem scuze, va rugam, acceptati scuzele Stelei!", este pozitia oficiala a echipei Steaua Bucuresti pentru PRO TV, dupa scandalul provocat de Mihai Stoica in Macedonia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!