Steaua renunta la doi fotbalisti importanti pentru ca isi bat iubitele!!! Becali face dezvaluiri uluitoare: "P-aia a ARS-o cu tigara!" Pot face PUSCARIE!

►Weekendul viitor e festival de meciuri la PRO TV: sambata, 14 iulie: SuperCupa Romaniei: Dinamo - CFR | Duminica, 15 iulie, Steaua isi prezinta lotul: Steaua - Litex | Meciurile vor fi in direct si pe voyo.ro

Mihai Costea a ars-o cu tigara pe Crudu. Stelistul Gabi Matei a facut un lucru si mai grav cu eleva lui Mazare, fosta sa iubita.  

Cei doi fotbalisti ai Stelei pot ajunge chiar la inchisoare daca fetele depun plangere. Mai mult accidentat, stelistul Gabi Matei l-a suparat rau pe Becali, care a aflat despre relatia tensionata dintre fotbalistul sau si eleva lui Mazare.

"Matei, cica si ala smecher, a taiat-o p-aia, Madalina sa faca ca el. Taranoiu - a venit din Oltenia si s-a dat smecher ca e la Steaua, are gagicile pe mana". 

Becali vrea sa renunte si la Mihai Costea. Nu mai joaca nimic de cand e cu Crudu: "Ea vrea sa-l lase, nu poate sa o lase el ca se da bataus ca nu stiu ce, a ars-o cu tigara. Poate ii dau si pe ei, si pe Prepelita la Craiova. Am dat pe Mihai Costea 1mil 400, sa-mi dea 500 si i-l dau"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!