"Stelistul" Hagi pune umarul la desfiintarea lui Dinamo! Ghionea, Dica si Petre Marin, spectatori de lux la calificarea dramatica a juniorilor de la Viitorul!

Stelistul Hagi pune umarul la desfiintarea lui Dinamo! Ghionea, Dica si Petre Marin, spectatori de lux la calificarea dramatica a juniorilor de la Viitorul! Stiri

Astazi s-au incheiat partidele turneului zonal de la Ovidiu al Juniorilor B (nascuti dupa 1 ianuarie 1995).

In meciul decisiv pentru accederea in penultimul act al Campionatului National s-au intalnit FC Viitorul si Dinamo Bucuresti. Ambele formatii aveau maximum de puncte dupa primele doua etape, dar si golaveraj identic: 11-2!

Bucurestenii au fost cei care au deschis scorul, Cristian Manea punctand dupa doar 5 minute de joc. Constantenii, pregatiti de Daniel Radulescu, au revenit in partea a doua si au impins deznodamantul la lovituri de departajare pentru ca Alexandru Tarnovan a inscris in min.55.

  • Stelistul Hagi Pune Umarul La Desfiintarea Lui Dinamo Ghionea Dica Si Petre Marin Spectatori De Lux La

La penalty-uri, FC Viitorul a avut in portarul Ors Tordai un adevarat inger pazitor, goalkeeper-ul gazdelor aparand trei lovituri de pedeapsa. Cu scorul general de 7-6, FC Viitorul acumuleaza doua puncte in clasamentul Grupei B (fata de unul singur, al dinamovistilor) si patrunde in careul de asi al Campionatului National al Juniorilor B, faza a competitei in care va intalni pe U. Cluj (25 mai, la Buftea).

Au evoluat formatiile - FC Viitorul (antrenor Daniel Radulescu): Tordai - Toriste, Hodorogea, Iacob, Ciurea (76 Otei) - Vasile, Gheorghe (45 Ghenciu), Marin - Mihai, Ichim (49 Oarna), Tarnovan; Dinamo Bucuresti (antrenor Iulian Matei): Mutiu - Cristea, Lica, Vartanian, A. Radu - Mihalache (76 R. Radu; 79 Lupu), Eme, Stanciu, Manea - Oprescu (53 Stavila), Andrei (79 Gabor).

In celalalt joc al zilei, Petrolul Ploiesti - Noua Generatie Iasi 0-2.

Clasament final Grupa B:
1. FC Viitorul 3 2 1 0 12- 3 10p
2. Dinamo 3 2 1 0 12- 3 9p
3. Noua Gen. Iasi 3 1 0 2 5-11 4p
4. Petrolul 3 0 0 3 1-13 0p


Ghionea, Dica si Petre Marin, spectatori de lux

Intalnirea Juniorilor B, dintre FC Viitorul si Dinamo, a fost urmatita din tribune de Sorin Ghionea, Nicolae Dica si Petre Marin, fosti coechipieri la Steaua. Daca Ghionea si Dica au fost mai relaxati, Petre Marin a urmarit meciul foarte atent pentru ca pe teren evolua fiul sau, Razvan.

Razvan Marin este jucator de baza al Juniorilor B de la FC Viitorul si a inscris trei goluri extrem de spectaculoase in primele doua intalniri de la turneul zonal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!