Tatarusanu, SURPRINS de gestul facut de Cech, la finalul meciului de pe National Arena: "Marele Cech a venit sa-mi spuna mie asta"

Tatarusanu, SURPRINS de gestul facut de Cech, la finalul meciului de pe National Arena: Marele Cech a venit sa-mi spuna mie asta Stiri

3 meciuri cat 3 FINALE in direct Sport.ro si Voyo.ro! Ajax – Heerenveen vineri 21:00 | Anji – Dinamo Moscova duminica 17:30 | Basel – Chelsea joi 22:00

Tatarusanu si Petr Cech si-au vorbit de pe care se stiau de ani buni. Totul s-a intamplat la finalul meciului tur dintre Steaua si Chelsea, 1-0. Portarul campioanei Europei a venit la Tatarusanu si l-a intrebat: "Mai ai probleme dupa accidentare pe care ai avut-o sau esti recuperat suta la suta?"

Stelistul a ramas cu uimit de aceasta intrebare. Marele Cech venise sa se intereseze de el. Un adevarat profesionist, de la care multi fotbalisti ar avea mult de invatat.

"Acum sunt bine, mi-am revenit complet", i-a replicat jucatorul Stelei.

Tatarusanu i-a povestit aceasta discutie antrenorului sau, Eugent Nae. "Mi-a zis ca a ramas surprins ca marele Cech stia de problemele sale de sanatate", a spus Nae intr-un interviu acordat Ilfov Sport.

La plimbarea dinaintea meciului, jucatorii lui Chelsea s-au fotografiat cu mai multi copii bolvani de la un spital din Bucuresti si au dat o multime de autografe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!