Tragedie în fotbal! Un puști de doar 18 ani, mort după ce a fost împușcat de două ori în cap

Tragedie în fotbal! Un puști de doar 18 ani, mort după ce a fost împușcat de două ori în cap Stiri

Un tânăr fotbalist de perspectivă a murit în urma unei altercații.

Un tânăr fotbalist panamez și-a pierdut viața tragic după ce a fost împușcat mortal în cap în timpul unui meci de softball. Giancarlos Giameli García del Cid, în vârstă de doar 18 ani, se afla ca spectator la partida care se desfășura în María Chiquita, Panama, când a izbucnit o altercație violentă.

Martorii oculari povestesc că disputa a degenerat rapid, iar unul dintre participanți a scos un pistol și a deschis focul. Giancarlos a fost lovit de două ori în cap și a murit la fața locului.

Cinci alți bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, au fost răniți de gloanțe și transportați de urgență la spitalul din Sabanitas pentru îngrijiri medicale. Familia tânărului fotbalist susține că nu au existat suficiente ambulanțe pentru a-l transporta pe Giancarlos la spital, potrivit The Sun.

Mort după o altercație la un meci de softball

La sosirea la locul incidentului, poliția a găsit mai multe persoane rănite și alte persoane aflate în stare de șoc. După securizarea zonei, au fost arestați doi suspecți, acuzați ulterior de omor cu circumstanțe agravante și tentativă de omor. Un tânăr de 21 de ani a fost plasat în arest preventiv.

Giancarlos Giameli Garcia del Cid era un fundaș central promițător care evolua la echipa de top din Panama, Arabe Unido. El debutase la prima echipă cu câteva luni înainte și făcuse parte din echipa națională U-17 a Panama care a participat la Cupa Mondială U-17 din 2023, desfășurată în Indonezia. Clubul său, Federația Panameză de Fotbal și Liga Panameză de Fotbal și-au exprimat condoleanțe pe rețelele de socializare.

"La doar 18 ani, el ieșea în evidență nu numai prin abilitățile sale pe teren, ci și prin valorile sale și respectul față de coechipieri și antrenori. Ne luăm rămas bun de la prezența sa fizică, însă spiritul și curajul său vor rămâne mereu cu noi", a fost mesajul clubului din Panama după moartea lui Giancarlos Giameli García del Cid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!