Un fanatic si-a TUNAT apartamentul pentru cel mai asteptat joc video al ultimilor ani! Apare in 7 zile si va schimba lumea!

Un fanatic si-a TUNAT apartamentul pentru cel mai asteptat joc video al ultimilor ani! Apare in 7 zile si va schimba lumea! Stiri

Blizzard Entertainment va lansa pe 15 mai jocul care va schimba totul. De 4 ani fanii il asteapta cu sufletul la gura. Au crezut ca nu va mai fi lansat niciodata.

Diablo III va fi lansat dupa mai bine de 4 ani de cand a fost anuntat. Acest joc este continuarea dark fantasy/horror a joculuui Diablo II, care a avut un succes incredibil.

Personajele confirmate sunt doar Deckard Cain, care a aparut in ambele jocuri anterioare, si fiica sa vitrega, un nou personaj care insoteste uneori eroul in actiunile sale. Jurnalul lui Cain de pe site-ul oficial informeaza jucatorul cu privire la evenimentele care au avut loc in primele doua jocuri. Lumea din Diablo este compusa din doua continente principale si mai multe insule mici in regiunea nord-vestica.

  • Un Fanatic Si A Tunat Apartamentul Pentru Cel Mai Asteptat Joc Video Al Ultimilor Ani Apare In 7 Zile

In asteptarea jocului, un fan si-a tunat apartamentul in stilul Diablo III.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!