Un model din Suedia a dezvăluit ce s-a întâmplat la petrecerea lui Kylian Mbappe! Legătura pe care o are cu Cristiano Ronaldo

Un model din Suedia a dezvăluit ce s-a întâmplat la petrecerea lui Kylian Mbappe! Legătura pe care o are cu Cristiano Ronaldo Stiri

Kylian Mbappe (25 de ani) are probleme cu legea în urma escapadei sale la Stockholm.

Starul lui Real Madrid a petrecut două zile în capitala Suediei și a luat parte la mai multe petreceri. După ce s-a întors la Madrid, presa suedeză a dezvăluit că o tânără a formulat o plângere pentru viol și abuz sexual, iar suspectul ar fi chiar Kylian Mbappe.

Julia Franzen a fost la petrecerea lui Kylian Mbappe: ”Toți invitații au fost puși să își lase telefoanele într-o cutie!”

Totul s-ar fi petrecut joi seară, la hotelul în care era cazat, după ce ar fi petrecut alături de mai multe persoane în clubul V.

Într-un interviu acordat în publicația suedeză Expressen, Julia Franzen a povestit cum a ajuns să ia parte la petrecerea lui Kylian Mbappe.

Unii promotori sunt angajați să organizeze petrecerile și să găsească fete pe care să le aducă. Te pun de obicei pe o listă ca să te poată invita atunci când mai au nevoie. Este la fel de superficial ca orice alt job de model. De obicei, cerința este să arăți bine și să fii de treabă”, a povestit tânăra, potrivit Expressen.

  • A0792c 7b8c6f0b3a654aab9e1fc906c8c2249dmv2

Modelul a dezvăluit că la petrecerea din Stockholm a lui Kylian Mbappe a fost obligată să își lase telefonul la intrare pentru a nu face fotografii de la evniment. Franzen este o obișnuită a petrecerilor exclusiviste ale fotbaliștilor. În trecut a fost invitată și la o petrecere la care în centrul atenției s-a aflat Cristiano Ronaldo. Și atunci a fost obligată să renunțe la telefonul mobil.

Toți invitații au fost puși să își lase telefoanele într-o cutie înainte să intre, de aceea nu există nicio poză de la acea petrecere. Se întâmplă frecvent. Aceeași regulă a fost pusă în aplicare în trecut la altă petrecere la care starul a fost Cristiano Ronaldo. Nici de acolo nu există nicio poză”, a spus modelul suedez Julia Franzen.

Aceasta a povestit și momentul în care a fost invitată la Torino, în 2018, la o petrecere organizată de jucătorii naționalei Franței, cu o zi înainte de plecarea la Cupa Mondială din Rusia: ”Și acolo a trebuit să ne lăsăm telefoanele. A fost o petrecere zgomotoasă, dar totuși privată și plăcută”, a spus Franzen.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!