UNIBET: Castiga 2 bilete la amicalul Dinamo – Barcelona! (P)

UNIBET: Castiga 2 bilete la amicalul Dinamo – Barcelona! (P) Stiri

Unibet iti pregateste un weekend incendiar. Ai sansa sa castigi 2 bilete la meciul secolului, Dinamo - Barcelona.

Unibet iti pregateste un weekend incendiar! Castiga 2 bilete pentru tine si un prieten la amicalul secolului Dinamo – Barcelona! Pariaza la Unibet pe Jocuri* de pe mobil touch.unibet.comsau de pe computer si te inscrii automat in tragerea la sorti pentru 2 bilete la meciul Dinamo – Barcelona ce are loc Sambata de la ora 21:15!

Plaseaza minim pariu de minim 20 RON, Live sau prematch, simplu sau multiplu, de pe mobil sau de pe desktop pe Jocuri si te inscrii in tragerea la sorti pentru castigarea celor 2 bilete la amicalul Dinamo – Barcelona. Inscrie-te la promotie completand userul in casuta din articol. Detalii aici

Termeni si conditii

1. Pariurile Live și Prematch cu miza minima de 20 RON, simple si multiple plasate pe Jocuri*: atletism, Badminton, Baschet, Box, Caiac canoe, Canotaj, Ciclism, Echitatie, Hochei pe iarba, fotbal, Gimnastica, Haltere, handbal, Inot sincron, Judo, Lupte, Natatie, Navigatie, Pentatlon modern, Polo, Sarituri natatie, Scrima, Taekwondo, Tenis de masa, Tenis de camp, Tir, Archery pictogram.svg Tir cu arcul, Triatlon, Volei se califica pentru tragerea la sorti pentru castigarea celor 2 bilete la meciul Dinamo – Barcelona ce are loc Sambata 11 August la ora 21:15.
2. Promotia se desfasoara in perioada 07 August – 9 August ora 23:59.
3. Toti participantii care plaseaza un pariu de minim 20 RON pe Jocurile mentionate mai sus si completeaza userul in casuta din articol sunt inscrisi automat in tragerea la sorti.
4. Pentru tragerea la sorți se iau în considerare doar pariurile cu miza minima de 20 RON plasate și stabilite pana Joi 9 August la ora 23:59.
5. Tragerea la sorti va avea loc Vineri si castigatorul va fi contactat prin email si telefonic pentru confirmarea premiului si pentru detalii despre ridicarea premiului.
8. Premiul competitiei consta in 2 bilete la meciul amical Dinamo – Barcelona ce va avea loc Sambata 11 August. Locurile sunt la Tribuna 2 Inel 1.
11. Unibet isi rezerva dreptul de a schimba sau anula termenii si conditiile promotiei in orice moment fara o notificare in prealabil.
12. Toti termenii si Conditiile generale Unibet se califica in aceasta promotie.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!