Vatmanul acuzat de accident ii raspunde lui Mircea Lucescu! "Politia va decide cine e VINOVAT!" Care este versiunea lui despre accident:

De pe patul de spital, Mircea Lucescu l-a acuzat pe vatmanul tramvaiului implicat in accident: "Tramvaiul parca a vrut sa dea peste mine!"

Mircea Lucescu banuieste ca vatmanul ar fi intrat intentionat cu tramvaiul in masina sau: "Tramvaiul putea evita coliziunea. L-am zarit la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Avea timp suficient. Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!" a spus Lucescu in Gazeta Sporturilor.

La randul lui, vatmanul Marian Bartoc a comentat acuzatiile lui Mircea Lucescu: "M-a sunat nevasta mea si mi-a spus care sunt acuzatiile lui Mircea Lucescu la adresa mea. Spun doar atat: politia va decide cine este vinovat de producerea accidentului. E problema dansului daca a declarat ca i se pare ca am vrut sa intru in el. Acum trebuie sa fac niste drumuri la politie, mai multe nu comentez. Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat", a spus acesta in Libertatea.

Initial,imediat dupa producerea accidentului, Bartoc a explicat cum s-a petrecut totul: "N-am apucat sa claxonez, n-am apucat sa fac nimic. Lucescu mi-a virat in fata, la nici doi metri. Nu s-a asigurat sub nici o forma. Nu ma consider vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. il respect ca om, ca antrenor, chiar e unul dintre preferatii mei".
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!