Vatmanul implicat in accident SE ASCUNDE de clanul Lucescu! Marturia SOC a unui martor care a vazut ce s-a intamplat:

Vatmanul implicat in accident SE ASCUNDE de clanul Lucescu! Marturia SOC a unui martor care a vazut ce s-a intamplat: Stiri

Familia Lucescu incerca sa ia legatura cu vatmanul, insa acesta a plecat din Bucuresti.

Potrivit presedintelui Uniunii Sindicatelor din Transportul Public Local, Vasile Petrariu, Bartoc, tata a doi copii, este afectat de presiunea mediatica si de faptul ca in accident a fost implicat Mircea Lucescu.

"S-a dus undeva la tara", spune in Evenimentul Zilei unul dintre sefii vatmanului. Lui Bartoc nu i s-a ridicat permisul si a primit dovada de asigurare pentru repararea tramvaiului, iar in acte scrie ca Mircea Lucescu va suporta daunele provocate.

Mai mult, potrivit liderului vatmanilor si al soferilor de autobuz din Capitala, Vasile Petrariu, martorul lui Marian Bartoc a facut o declaratie socanta la Politie: "Potrivit vatmanului, erau aproximativ doi metri intre el si masina care a aparut pe linia de tramvai. Martorul lui Bartoc a declarat Politiei ca a crezut ca soferul care a virat este un sinucigas! Vatmanul a actionat bine, in conditiile date. Un tramvai care franeaza brusc intra in patinare si mai marge 20 de metri. Asta fiindca are 32 de tone", a explicat Petrariu, dupa ce Mircea Lucescu a spus ca vatmanul putea face mai mult pentru a evita contactul.

Acesta a specificat faptul ca vatmanul nu va face plangere impotriva lui Il Luce, in ciuda declaratiei acestuia. "Daca a zis asa, nu este normal. Sincer, se putea si mai rau pentru domnul Mircea Lucescu, daca vatmanul nu actiona rapid sau tramvaiul avea tampon in fata", a mai spus acelasi Petrariu.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!