Victor Chelokoi, maratonistul care a castigat anul acesta la Bucuresti vorbeste despre succes sau ce sta in spatele performantei:

Victor Chelokoi, maratonistul care a castigat anul acesta la Bucuresti vorbeste despre succes sau ce sta in spatele performantei: Stiri

In viata, barbatii alearga o continua cursa a performantei. Conectati si activi in domeniul profesional, atenti si hotarati in viata personala, isi depasesc mereu limitele si trec cu succes peste obstacolele zilnice care le ies in cale. Acesta este barbatul modern – cel care atinge performanta in viata sportiva, in cariera si in viata personala.

In aceasta cursa a performantei, au nevoie de un aliat care sa le ofere incredere in ei si, fiind mereu in miscare, protectia  impotriva transpiratiei este foarte importanta.

  • Gillette Pro Ndash Protectie 100 Impotriva Transpiratiei Performanta Ghideaza Succesul

De aceea, barbatii aleg antiperspirantul Gillette Pro. 

Antiperspirantul stick Gillette Pro include tehnologia revoluţionara pe baza de betaciclodextrina (BCD), care se reactiveaza ori de cate ori corpul transpira. Aceasta tehnologie capteaza si elimina mirosul neplacut imediat ce acesta este produs la suprafata pielii. Astfel, Gillette Pro asigura o protectie excelenta de durata impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute.

Antiperspirantul Gillette Pro testat la Maratonul International Bucuresti  2013


In timpul Maratonului International Bucuresti editia 2013, Gillette a intervievat 209 barbati care au testat inainte de cursa antiperspirantul Gillette Pro. 83% dintre acestia au declarat ca prefera antiperspirantul stick Gillette Pro fata de alte antiperspirante pe care le-au folosit.

Victor Chelokoi, maratonistul profesionist de 21 de ani, din Nigeria, castigatorul Maratonului International Bucuresti de anul acesta, a incercat si el antiperspirantul stick Gillette Pro inainte de cursa.

In continuare, Victor Chelokoi ne marturiseste ce inseamna pentru el un maraton si ce crede  despre produsul pe care l-a incercat:

De cat timp alergi maratoane?

De 3 ani, este al treilea maraton la care particip.

Cum te antrenezi si cum te mentii in forma pentru maratoane?

Alerg foarte mult si duc un stil de viata sanatos pe tot parcursul anului.

Ai folosit antiperspirantul Gillette Pro inainte de Maratonul International  Bucuresti, editia 2013?

Da, l-am folosit si sunt incantat de rezultat.

Ce ne poti spune despre produs?

Gillette Pro este un antiperspirant foarte bun, care ofera protectie impotriva transpiratiei. Pentru mine a fost foarte eficient in timpul Maratonului si il recomand tuturor celor care depun efort.


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!