Zi neagra in fotbalul romanesc! Presedintele Brasovului a murit! "Plang de cand am aflat!"

Zi neagra in fotbalul romanesc! Presedintele Brasovului a murit! Plang de cand am aflat! Stiri

Iosif Kovacs a incetat din viata joi noapte, la doar 57 de ani, in urma unei lungi suferinte

De-a lungul carierei de jucator, Iosif Kovacs, a fost portar la Tractorul, Metrom si FC Vaslui. Si-a inceput cariera de conducator la Romradiatoare Brasov, apoi a trecut la Metrom, iar din 1995 a fost la FC Brasov unde a ocupat mai multe functii de conducere. Din decembrie 2010 a fost presedinte executiv al clubului brasovean.

"Este o pierdere imensa pentru FC Brasov, pentru ca este extrem de greu sa gasesti oameni de valoare si mare caracter, in ziua de astazi, si fara indoiala, Iosif Kovacs era unul dintre ei. Am colaborat extraordinar de bine si pot spune ca a fost cel mai corect si cinstit conducator care a lucrat ca presedinte la FC Brasov.

Chiar daca in ultimii ani a fost plecat la o alta firma, Kovacs a ramas mereu cu sufletul alaturi de FC Brasov si ne-a ajutat cum a putut. M-am bucurat enorm ca a revenit la echipa la sfarsitul lui 2010, insa, din pacate nu am mai apucat sa lucram mai mult timp impreuna, asa cum ne-am fi dorit. Transmitem sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca", a spus Ioan Neculaie.

"Traim momente tragice. FC Brasov a pierdut un om de mare valoare. Chiar daca am lucrat mai putin cu dansul pot spune ca era un conducator de marca, un adevarat profesionist. Suntem alaturi de familie in aceste clipe dificile. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Iosif Kovacs. Nu te vom uita niciodata!", a afirmat si tehnicianul Marius Sumudica.

"Pe Iosif Kovacs l-am cunoscut in 2000, cand am venit prima data la FC Brasov, ca si jucator. Am avut mereu o colaborare si o comunicare foarte buna, o relatie profesionala sincera si deschisa. Am tinut mult la el, asa cum stiu ca si el a tinut la mine. Era un om foarte calm si avea o caldura care te linistea daca stateai in preajma lui.

Chiar si in momentele dificile prin care treceam cu echipa, el era omul care stia sa ne linisteasca si sa ne dea incredere ca va fi bine. Mi-a parut tare rau ca s-a retras si ca nu am lucrat impreuna si in perioada in care eu am fost antrenor la Brasov, chiar ne-am intilnit de citeva ori prin oras si am discutat, insa vroia sa stea departe de fotbal. imi pare tare rau ca nu mai este printre noi", a spus Razvan Lucescu.


Un alt om alaturi de care Iosif Kovacs a stat ani la rind la FC Brasov, este actualul observator de fotbal, Romeo Pascu. "Plang de cind am aflat. Nu imi vine sa cred ca s-a dus. Ce pierdere, ce pierdere, doamne, nici nu pot vorbi! Un om extrasordinar, un caracter deosebit. Mare om a fost Iosif Kovacs si este mare pacat ca a plecat atat de devreme dintre noi".

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!