Ziua in care fotbalul plange din nou! Copiii isi scot tricourile si ii saruta numele! Timpul l-a prins in ofsaid si inca o legenda spune ADIO!

Ziua in care fotbalul plange din nou! Copiii isi scot tricourile si ii saruta numele! Timpul l-a prins in ofsaid si inca o legenda spune ADIO! Stiri

Cand zeii isi iau la revedere, fotbalul uita de Messi, Ronaldo si Balotelli. E seara in care toata lumea il cauta pe youtube, sa fie siguri ca nu il uita curand. Daca doriti sa revedeti!

Pippo Inzaghi tocmai si-a anuntat retragerea din fotbal. In vara, atacantul care face 39 de ani pe 9 august, si-a incheiat contractul cu Milan, dupa 11 ani, si voia sa continue inca un an ca fotbalist. "Mi-e greu sa ma despart de minge, mai vreau un an, atat ii mai cer timpului!"

N-a putut insa sa se departa de Milan, desi a fost ofertat de Granada si alte echipe din China si Rusia, si pana la urma a acceptat postul de antrenor la pustii Milanului. "Nu ma mai duc acasa raman aici, pe stadion", spunea Pippo la ultimul meci in tricoul diavolilor italieni, in vara.

Considerat cel mai mare oportunist din istorie, Ferguson l-a caracterizat: "Baiatul asta s-a nascut in ofsaid". Ancelotti declara despre el anul trecut: "E Messi si Ronaldo la un loc!". "Din partea mea, poate sa bage si zece atacanti, numai sa nu joace Inzaghi. Pentru ca altfel va fi ceva mai complicat", spunea si Mourinho inaintea meciului cu Milan, din Liga.

Pippo este campion al Italiei cu Juventus. Apoi, cu AC Milan, a castigat campionatul Italiei de doua ori, Champions League de doua ori si Campionatul Mondial cu Italia, in 2006. Este cel mai bun marcator din istoria clubului in competitiile europene, cu 70 de goluri.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!