Anunțul spaniolilor despre Andrei Rațiu, după eliminarea României de la EURO 2024

Andrei Ratiu Rayo Vallecano Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 17:05
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 17:05

România a fost eliminată în optimile de finală ale EURO 2024, după 0-3 cu Olanda, dar tricolorii au impresionat întreaga Europa.

Andrei Rațiu a fost unul dintre jucătorii care au impresionat la EURO 2024. După ce a apărut cu părul albastru la turneul final, fundașul lateral i-a luat pe toți prin surprindere prin viteza sa, motiv pentru care a primit porecla ”Sonic”, după numele personajului din desenele animate.

Andrei Rațiu va ajunge mai târziu în cantonamentul lui Rayo Vallecano

Mai mult echipe din Europa precum Brighton, Brentford sau Atalanta au dat semnale că sunt interesate de transferul său, însă deocamdată nimic nu s-a concretizat, iar Rayo Vallecano vrea să se asigure că nu îl va scăpa printre degete pe Rațiu, motiv pentru care vrea să îi ofere un contract mai avantajos și un rol mai important în următorul sezon.

Vineri seară, spaniolii au anunțat că Andrei Rațiu și albanezul Ivan Balliu se vor alătura mai târziu echipei pentru cantonamentul de vară, având în vedere că cei doi au jucat și la turneul final.

Echipa este programată să revină la antrenamente pe 8 iulie, unde, în prima zi, vor efectua vizita medicală. Apoi, echipa lui Inigo Perez va începe cantonamentul pentru a fi într-o condiție perfectă pentru startul campionatului împotriva lui Real Sociedad de pe 18 august.

Totuși, cu excepția lui Camello, care este convocat la naționala Spaniei pentru Jocurile Olimpice, Ivan Balliu și Andrei Rațiu se vor alătura mai târziu grupului. Balliu va reveni pe 18 iulie, în timp ce Rațiu va ajunge probabil câteva zile mai târziu.

Cei doi internaționali care au făcut istorie cu echipele lor naționale la EURO 2024 se vor bucura de vacanță. Albania lui Balliu a fost eliminată în grupe, în timp ce România lui Rațiu a fost eliminată câteva zile mai târziu, în optimi, de Olanda”, au scris cei de la Union Rayo.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!