Mundo Deportivo anunță decizia luată de Atletico Madrid în cazul lui Horațiu Moldovan după EURO 2024

Atletico Madrid Diego Simeone Giorgi Mamardashvili Horatiu Moldovan Jan Oblak Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 17:53
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 17:54

Horațiu Moldovan (26 de ani) ar putea pleca de la Atletico Madrid în această vară, fără să aibă vreun minut jucat sub comanda lui Diego Simeone.

Moldovan a fost cumpărat de Atletico Madrid în ianuarie, de la Rapid, pentru 800.000 de euro. Goalkeeper-ul român a fost rezerva lui Jan Oblak în meciurile din toate competițiile, iar acest lucru l-a făcut să devină a doua variantă și la naționala României, acolo unde Florin Niță a apărat la EURO 2024.

Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid cu cele mai mari șanse de a pleca în această vară

La câteva zile după eliminarea României de la EURO 2024, ziarul Mundo Deportivo anunță că "Horațiu Moldovan are cele mai mari șanse să plece de la Atletico Madrid". Sursa citată anunță că Atletico Madrid ar fi pregătită de o despărțire rapidă de portarul român și se gândește deja la un înlocuitor.

În cazul veteranului Jan Oblak, Atletico Madrid se așteaptă ca slovenul să rămână cel puțin încă un sezon sub comanda lui Diego Simeone. În caz contrar, gruparea rojiblanco are pregătită varianta de rezervă: Giorgi Mamardashvili (23 de ani), de la Valencia, portarul care a impresionat la EURO 2024 între buturile Georgiei și pentru care echipa sa de club cere cel puțin 30 de milioane de euro.

Horațiu Moldovan: "Clar vreau să merg undeva unde să joc"

Înainte de EURO 2024, Horațiu Moldovan a anunțat că, în cazul în care va primi o ofertă tentantă dintr-un campionat puternic, atunci va pleca de sub comanda lui Diego Simeone.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de tot”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!