Un tricolor, aproape de transferul carierei! A ajuns pe lista lui Jose Mourinho după EURO 2024

Un tricolor, aproape de transferul carierei! A ajuns pe lista lui Jose Mourinho după EURO 2024 Stranieri

Andrei Rațiu a impresionat toată Europa la EURO 2024.

Chiar dacă România a fost eliminată în faza optimilor de finală de Olanda, scor 0-3, prestațiile tricolorilor nu au trecut neobservate.

Andrei Rațiu a ajuns pe lista lui Fenerbahce și a lui Galatasaray

Andrei Rațiu a fost unul dintre jucătorii care s-au făcut remarcați. Cu părul albastru și cu o viteză impresionantă, Rațiu a căpătat porecla ”Sonic”, iar echipe importante din Europa s-au arătat interesate de transferul său.

După evoluțiile de la EURO 2024, echipe precum Brighton, Brentford sau Atalanta au dat semne că și-ar dori să îl transfere pe Andrei Rațiu în această perioadă de mercato, dar presa din Spania a anunțat că și alte echipe importante sunt pe urmele fundașului român.

Fenerbahce, echipa preluată recent de legendarul Jose Mourinho, și Galatasaray, clubul la care sunt legitimați Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, l-ar avea și ele pe listă pe Andrei Rațiu, însă fotbalistul român nu este prima opțiune pentru niciunul dintre cluburi. Jurnalistul Amaro Jonay susține că deocamdată nu există oferte pentru internaționalul român.

Fenerbahce și Galatasaray au pe listă opțiunea de a se întări în flancul drept cu jucătorul celor de la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu.

Nu sunt oferte pe masă deocamdată și nu este prima opțiune a celor două cluburi. Fotbalistul se odihnește și se gândește doar la Rayo”, a anunțat jurnalistul spaniol Amaro Jonay pe rețelele sociale.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Rațiu, conform Transfermarkt.

Rayo Vallecano nu vrea să îl piardă pe Andrei Rațiu, iar spaniolii vor să îi ofere fotbalistului român un nou contract mai avantajos. Conducerea clubului din La Liga vrea să includă în noul contract al lui Rațiu și o clauză de reziliere de 10 milioane de euro.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!