GALERIE FOTO Apariții spectaculoase pentru Jaqueline Cristian, Ana Bogdan și Gabriela Ruse la New York, înainte de US Open 2024

Apariții spectaculoase pentru Jaqueline Cristian, Ana Bogdan și Gabriela Ruse la New York, înainte de US Open 2024 Tenis

Cristian, Bogdan și Ruse, reprezentantele României la US Open 2024.

Jaqueline Cristian, Ana Bogdan și Gabriela Ruse debutează luni, 26 august, la US Open 2024, ultimul turneu de mare șlem al anului.

Dacă primele două s-au calificat automat pe tabloul principal, datorită pozițiilor ocupate în clasamentul WTA - 69, respectiv 91 -, Gabriela Ruse a strâns trei victorii în calificări pentru a-și asigura a patra participare consecutivă în competiția propriu-zisă de la New York.

  • Aparitii Spectaculoase Pentru Jaqueline Cristian Ana Bogdan Si Gabriela Ruse La New York Inainte De Us 8 1

Gabriela Ruse, pentru a patra oară consecutiv pe tabloul principal la US Open

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian s-au pozat împreună, într-o manieră spectaculoasă, în cadrul unui eveniment Lacoste, organizat cu câteva ore înaintea startului US Open 2024.

Și Gabriela Ruse a transmis că se bucură la maximum de timpul petrecut la New York. „Te ador,” i-a scris Ruse un mesaj de dragoste „orașului care nu doarme niciodată.”

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, prezențe spectaculoase la un eveniment Lacoste 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, număr 39 WTA, sunt marile absențe ale tenisului românesc la US Open 2024. 

Cîrstea, în recuperare după operație, nu și-a putut acorda vreo șansă de a-și apăra sfertul de finală atins anul trecut la New York, pe când Halep nu a primit wildcard, ea neavând o poziție în ierarhie suficient de bună pentru a fi eligibilă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!