VIDEO Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-6. Halep, eliminată în semifinala turneului de la Wimbledon. Rybakina - Jabeur, finala 

Simona Halep - Elena Rybakina cand se joaca Simona Halep - Elena Rybakina semifinale Wimbledon 2022 Simona Halep Wimbledon 2022 Wimbledon 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 19:05
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 19:38

Simona Halep a fost învinsă de Elena Rybakina, scor 6-3, 6-3, în semifinalele turneului de la Wimbledon, după doar 75 de minute trecute de la prima minge servită. 

Semifinală, Wimbledon
Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-6

Elena Rybakina o va întâlni în finala turneului pe Ons Jabeur (2 WTA), care a învins-o în penultimul act pe Tatjana Maria (103 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1. 


Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-6. Game, set & meci, Elena Rybakina! Meciul se încheie cu un rever direct câștigător reușit de Rybakina, care a fost de neoprit din spatele liniei de fund astăzi, de către Simona Halep.

Halep încheie ediția 2022 a turneului de la Wimbledon cu cel mai bun rezultat obținut sub comanda lui Patrick Mouratoglou. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-5. Hold la treizeci reușit de Elena Rybakina cu o servă care s-a apropiat de 200 km / h în viteză: niciun pas greșit nu își mai permite românca, pentru a păstra șanse la victorie. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-4. Game alb pentru Simona Halep, care se pregătește de un game crucial al meciului, în care un break ar putea să o propulseze din această zonă de neîncredere oscilantă. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 2-4. Cade și al patrulea as în contul Elenei Rybakina, care confirmă break-ul și se apropie la două game-uri de prima finală de Grand Slam a carierei. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 2-3. De la 30-0, Simona Halep pierde forma de moment, comite alte două duble greșeli și pierde avantajul servei din nou. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 2-2. Primul break reușit de Simona Halep în semifinală. Românca face game la zero pe serva kazahei, iar partida poate fi relansată din acest moment psihologic. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 1-2. Hold semnat de Simona Halep, care și-a redresat considerabil serva, în raport cu game-ul precedent. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 0-2. Game la treizeci reușit de Elena Rybakina, care continuă să nu îi ofere nici măcar o șansă de break sportivei din România. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 0-1. Simona Halep comite 3 duble greșeli în game-ul care deschide manșa secundă, iar nivelul de încredere scade dramatic pentru jucătoarea din țara noastră. De urmărit cum se va mobiliza în aceste momente de cumpănă. 


Simona Halep - Elena Rybakina 3-6. Game & prim set, Rybakina! Niciun break făcut de Simona Halep în primul set, iar kazaha se desprinde pe tabela de marcaj, după 37 de minute. 

Simona Halep - Elena Rybakina 3-5. Simona Halep joacă scurtă la prima minge de set a Rybakinei și se dovedește câștigătoare din nou pe propria servă. Are nevoie însă de un break, pentru a rămâne în set. 

Simona Halep - Elena Rybakina 2-5. Prezență de spirit extraordinară, din partea kazahei, care semnează o serie de lovituri năprasnice și intimidante cu forehand-ul, din spatele terenului. Nivelul de joc al Rybakinei e confirmat de cele 9 lovituri direct câștigătoare reușite până acum. 

Simona Halep - Elena Rybakina 2-4. Simona Halep revine dintr-un moment critic, la 15-40 și riscă eficient pentru a reuși al doilea game în meci. 

Simona Halep - Elena Rybakina 1-4. La 30-egal, Simona Halep ratează de puțin un retur cu adâncime, iar Rybakina mai adaugă un hold în contul său. Primul set se anunță a fi o misiune compromisă pentru Simona Halep, dacă sportiva din România va ceda în următorul game. 

Simona Halep - Elena Rybakina 1-3. Simona Halep salvează mingi de break pentru a se impune, în al patrulea game, pentru prima dată pe propriul serviciu. 

Simona Halep - Elena Rybakina 0-3. Hold la cincisprezece reușit de Rybakina, care alternează eficient servele și o trimite des pe Simona Halep la exterior. 

Simona Halep - Elena Rybakina 0-2. Simona Halep ratează șansă de game, iar Elena Rybakina atacă agresiv și reușește break-ul încă de la prima oportunitate. 

Simona Halep - Elena Rybakina 0-1. Game alb reușit de kazahă, care a servit impecabil, fără emoții în startul partidei. 


Simona Halep nu a avut emoții în fața americancei, favorită 20, exceptând ultimele game-uri ale meciului, în care și-a păstrat calmul și a întors-o pe americancă în ultimul game, de la 0-40. 

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva jucătoare din Kazakhstan, Elena Rybakina, favorită numărul 17 a turneului. În sferturi, sportiva de 23 de ani a trecut de Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3. Meciul din semifinale se va desfășura joi, după ora 17:00.  

Elena Rybakina și Simona Halep s-au întâlnit până acum de trei ori, iar românca conduce cu 2-1. Ultima întâlnire dintre cele două a fost la US Open, în 2021, când s-a impus cu scorul 7-6 (11), 4-6, 6-3. Pentru Elena Ryakina este prima calificare într-o semifinală a unui turneu de Grand Slam.

Simona Halep: „Am crezut până la final că pot să câștig”

„E grozav să mă întorc în semifinale la Wimbledon. Am mari emoții, pentru că înseamnă mult pentru mine să revin în această fază competițională. Am jucat împotriva unei adversare dure, a zdrobit mingea în final de meci și nu am știut ce să fac, dar am crezut în mine însămi și mi-am spus că trebuie să rămân puternică pe picioare, care m-au ajutat mult azi. 

Am crezut până la final că pot să câștig. Am revenit de la 0-40 cu serva și a funcționat, inclusiv cu serva a doua. Totul e bine când se termină cu bine”, a spus Simona Halep, în interviul oferit după meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!