VIDEO Cât de dur e sportul profesionist! Imaginile nevăzute de la Roland Garros 2024

Roland Garros 2024 Andy Roddick Iga Swiatek Naomi Osaka Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 17:05
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 17:06

Scene nemaivăzute, apărute la Roland Garros 2024. 

Iga Swiatek a salvat minge de meci și a suferit timp de trei ore pe terenul Arenei Philippe-Chatrier, în partida cu Naomi Osaka, din turul secund al Roland Garros 2024.

Număr unu mondial, poloneza Swiatek s-a impus, în cele din urmă, scor 7-6 (1), 1-6, 7-5, deși japoneza Osaka a condus cu 5-2 și 30-15 în setul decisiv.

Andy Roddick a comentat imaginile virale cu Swiatek plângând după victoria cu Osaka

Revenirea formidabilă a Igăi Swiatek a fost însă atât de puternic trăită încât prima jucătoare a lumii a plâns incontrolabil, la vestiare, după încheierea meciului, la capătul maratonului în care a evitat in-extremis eliminarea prematură.

Triplă campioană la Paris, Iga Swiatek a fost filmată plângând amarnic și acoperindu-și fața cu mâna, semn că nu a mai suportat tensiunea acumulată de-a lungul duelului cu Osaka. 

Drama din acest meci de tur secund, rar întâlnită la un turneu de mare șlem

Văzând aceste imagini memorabile, fostul tenismen, Andy Roddick le-a comentat, spunând: „Încercați să îmi spuneți că nu îi pasă. Acesta a fost un meci din turul secund al unui turneu pe care l-a câștigat deja de trei ori.

Acesta e sportul. Lupți, supraviețuiești, iar apoi redevii uman. Faci asta din nou și din nou. Femeia asta e o campioană... umană,” a spus Roddick. 


Sorana Cîrstea, elogiată de fostul antrenor al Simonei Halep: „O să ne dăm seama de adevărata ei valoare”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!