VIDEO Cel puțin suspect!? Punct pierdut într-o manieră halucinantă, în finala US Open 2024

finala US Open 2024 Aryna Sabalenka Jessica Pegula Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2024, 16:06
Data actualizarii: Marti 10 Septembrie 2024, 16:03

US Open 2024 | Moment extrem de bizar în finala turneului. 

US Open 2024 s-a încheiat stabilind un nou record de asistență. 1,048,669 de persoane au trecut pragul complexului de la Flushing Meadows în acest an, pe durata celor două săptămâni de concurs.

Creșterea de la an la an a ajuns la opt procente, demonstrând un interes tot mai ridicat pentru „Sportul Alb” inclusiv peste Ocean.

Jessica Pegula, eroare de începătoare, în finala US Open 2024

Din milionul de spectatori prezenți la New York în acest început de toamnă, 23,000 au umplut Arena Arthur Ashe cu ocazia finalei competiției individuale feminine, în care americanii au susținut-o pe Jessica Pegula împotriva Arynei Sabalenka, din Belarus.

Cele două seturi umplute de break-uri și de dramă au conținut numeroase răsturnări de situație. În manșa întâi, Sabalenka a condus cu 5-2, a fost egalată la cinci, dar s-a impus cu 7-5, pe când în setul secund, Sabalenka a avut set și 3-0, dar s-a văzut condusă cu 5-3. De la acel scor, Pegula nu a mai câștigat niciun game, Sabalenka adjudecându-și trofeul printr-o serie de patru game-uri luate la rând.

„Am crezut că era prima servă!”, a fost văzută Pegula spunând, înspre loja sa

Însă la scorul de 5-7, 4-3, 40-30, Jessica Pegula a comis o eroare incredibilă, foarte rar întâlnită într-o ocazie de un asemenea calibru.

În finală de turneu de mare șlem, numărul șase mondial, Jessica Pegula a uitat că și-a greșit prima servă și că se afla la a doua încercare de a servi; neținând cont de acest aspect important regulamentar, Pegula a servit, la a doua încercare, cu primul serviciu, adică nu și l-a ajustat în viteză ori spin. Ce s-a întâmplat e simplu de intuit: Pegula a comis dublă greșeală și a pierdut punctul.

„Am crezut că era primul serviciu,” a fost văzută Pegula spunând către loja sa, în momentul neobișnuit, spusele sale fiind însoțite de o privire confuză și un zâmbet nervos. 

Ulterior, Pegula a reușit să câștige game-ul, desprinzându-se la 5-3, scor de la care a capitulat. 7-5, 7-5 a fost scorul finalei US Open 2024, în favoarea Arynei Sabalenka. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!