VIDEO Emma Răducanu și Bianca Andreescu, eliminate dramatic, în primul tur la US Open 2024. Canadianca a reușit „lovitura turneului”

emma raducanu Tenis WTA US Open 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 28 August 2024, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 28 August 2024, 09:53

Câștigătoarele US Open 2019, respectiv US Open 2021 au fost eliminate încă din primul tur al US Open 2024. 

În prima rundă a Openului American, ediția 2024, s-a consemnat „duelul campioanelor de Grand Slam neregăsite”, între Emma Răducanu și Sofia Kenin.

Răducanu și Andreescu, eliminate în runda inaugurală a Openului American 2024

Ambele jucătoare au un titlu de mare șlem în palmares, rezultat impresionant pe care nu l-au confirmat, ulterior, în circuitul WTA.

La trei ani de la momentul carierei sale, Emma Răducanu a părăsit US Open încă din primul tur, sfârșind învinsă de americanca Sofia Kenin, scor 6-1, 3-6, 6-4, după 2 ore și 13 minute de joc.

 

Bianca Andreescu a reușit voleul perfect: Paolini nu a putut nici măcar să se apropie de minge

Nici Bianca Andreescu - surprinzătoarea câștigătoare din urmă cu cinci ani - nu a avut mai mult succes. Canadianca a fost eliminată de finalista competițiilor de la Roland Garros și Wimbledon, Jasmine Paolini, scor 6-7 (5), 6-2, 6-4. 

Andreescu a reușit, totuși, ceea ce poate fi numită „lovitura turneului” până acum, semnând un voleu de rever în care a imprimat atât de mult efect încât mingea a căzut în terenul advers, după care s-a întors în propriul teren, neacordându-i italiencei Paolini nicio șansă de a o atinge. 


Fostul antrenor al Simonei Halep evaluează situația Emmei Răducanu, după US Open 2021

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!