GALERIE FOTO Îl supără pe Djokovic? Andre Agassi a făcut declarația momentului în tenis, la startul US Open 2024

Andre Agassi cel mai bun rever Novak Djokovic Tenis ATP US Open 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 26 August 2024, 23:25
Data actualizarii: Luni 26 August 2024, 23:24

Andre Agassi a făcut o declarație care l-ar putea deranja pe Novak Djokovic și nu numai. 

Novak Djokovic abordează US Open 2024 din postura de campion en-titre, dar și ca proaspăt medaliat cu aur, la Paris, care nu a jucat, în ultimele trei săptămâni, niciun meci oficial.

Fără partide în turnee, ci doar cu antrenamente făcute pe hard, tenismenul din Serbia vine la New York gata să își ofere o șansă la câștigarea titlului major cu numărul 25, performanță care l-ar diferenția de Margaret Court și l-ar plasa în postura unică de jucător cu douăzeci și cinci de Grand Slam-uri în vitrină. 

Novak Djokovic, ignorat de Andre Agassi, când a fost întrebat despre cel mai bun rever din istoria tenisului

Înainte de startul Openului American, Andre Agassi a surprins lumea tenisului, când a fost întrebat cine este tenismenul cu cel mai bun rever din istorie. 

Bjorn Borg, Rafael Nadal, Roger Federer, Stan Wawrinka, Richard Gasquet sau Novak Djokovic? Niciunul dintre aceste nume nu s-a regăsit în răspunsul americanului care are în palmares opt trofee de mare șlem.

Agassi a explicat de ce și-a ales propriul rever ca fiind cel mai bun

În schimb, Andre Agassi și-a ales propriul rever pentru a-l numi cel mai bun din istoria tenisului. „Eu nu ezitam niciodată. Îmi loveam reverul, mingea îmi ateriza fix pe rachetă; știam exact unde urmează să o trimit.

Reverul m-a răsplătit cu vârf și îndesat de-a lungul carierei,” a explicat Agassi, într-un interviu acordat WeLoveTennis

În calitate de spectator va fi implicat Andre Agassi în cadrul US Open 2024. În săptămâna premergătoare turneului major de la New York, Agassi a făcut echipă cu Alcaraz, dar a pierdut un meci demonstrativ de dublu jucat împotriva dublului alcătuit din McEnroe și Djokovic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!