GALERIE FOTO Ce a făcut Jaqueline Cristian în fața numărului 13 WTA, în primul tur la US Open 2024

Jaqueline Cristian daria kasatkina US Open 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 26 August 2024, 19:20
Data actualizarii: Luni 26 August 2024, 19:51

Jaqueline Cristian - Daria Kasatkina a fost primul meci în care am avut o sportivă din România implicată la US Open 2024 (26 august - 8 septembrie).

Jaqueline Cristian (69 WTA) a fost eliminată în primul tur al Openului American.

Sportiva din țara noastră a pierdut confruntarea cu rusoaica Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-4. Primul set a fost controlat de a treisprezecea jucătoare a lumii, care a semnat două break-uri pe serva româncei și s-a desprins fără emoții.

Jaqueline Cristian, la a doua prezență în Openul American

În setul secund a fost nevoie de cinci break-uri pentru ca miza să fie tranșată. De la 2-6, 2-4, Jaqueline Cristian a făcut rebreak-ul și a egalat la patru, însă nu a mai avut puterea de a dicta ritmul jocului și prin servă.

Cu toate acestea, în finalul meciului, Cristian a jucat admirabil, atacând-o feroce pe Kasatkina, predominant cu forehandul în cross. Românca a salvat o minge de meci, dar a riscat și la a doua minge de meci, iar, de această dată, mingea trimisă din rever s-a oprit în fileu. 

Două seturi; două povești diferite, dar cu același deznodământ

Rămâne regretul unui set secund extraordinar jucat de Jaqueline Cristian, un tenis prin care putea, la fel de bine, să restabilească egalitatea și să facă uitat primul set început mai neinspirat.

$100,000 primește Jaqueline Cristian pentru prezența pe tabloul principal la Flushing Meadows, un cec mai mic cu $40,000 decât cel asigurat de Daria Kasatkina prin accederea în turul secund.


5 minute din semifinala Transylvania Open 2024, Ana Bogdan - Jaqueline Cristian (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!