GALERIE FOTO Record istoric: tenisul, mai popular ca niciodată. Câți spectatori a numărat US Open în 2024

US Open record istoric in tenis Spectatori tenis Tenis ATP Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2024, 16:03
Data actualizarii: Luni 09 Septembrie 2024, 16:02

Tenis | Ediția 2024 a fost cea mai populară din istoria Openului American. 

Nu este vreun secret că tenisul e capabil să genereze milioane și milioane de dolari, iar capacitatea de atracție a „Sportului Alb” a fost confirmată în fazele superioare ale Openului American.

Un spectator a fost dispus să cumpere un bilet la semifinala dintre Taylor Fritz și Frances Tiafoe contra valoarea a $56,000, pe când majoritatea au plătit peste o mie de dolari pentru un loc în tribunele Arenei Arthur Ashe, la finalele de simplu.

Peste un milion de spectatori la US Open 2024

Se estimează că americanii au făcut mult peste 50 de milioane de dolari doar din vânzarea biletelor pentru acces la finalele de simplu de la Flushing Meadows.

Dincolo de profitabilitatea turneului de la New York, acesta a stabilit noi recorduri și în ceea ce privește premiile acordate, dar și în privința numărului de spectatori.

Campionii US Open 2024, Aryna Sabalenka și Jannik Sinner au încasat câte $3,6 milioane

US Open 2024 s-a încheiat stabilind un nou record de asistență. 1,048,669 de persoane au trecut pragul complexului de la Flushing Meadows în acest an, pe durata celor trei săptămâni de concurs, informează Michal Samulski

Creșterea de la an la an a ajuns la opt procente, demonstrând un interes tot mai ridicat pentru „Sportul Alb” inclusiv peste Ocean.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!