GALERIE FOTO „Trebuie să mă consult cu părinții!” Alcaraz, declarație surprinzătoare după câștigarea Wimbledon 2024

Carlos Alcaraz Novak Djokovic Wimbledon 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2024, 11:13
Data actualizarii: Miercuri 17 Iulie 2024, 11:32

Carlos Alcaraz a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi, Carlos Alcaraz Gonzalez și Virginia Garfia. 

Carlos Alcaraz a devenit de patru ori campion în turneele de mare șlem, la doar 21 de ani, iar reușitele sale îl pun alături de Lamine Yamal într-un top al celor mai buni tineri sportivi spanioli.

Tenismenul din Murcia este recunoscut deja în întreaga lume pentru caracterul său de luptător, dar și pentru relația strânsă pe care o are cu părinții săi.

Carlos Alcaraz își va face „cu siguranță” tatuaje care să îi amintească de primele Grand Slam-uri câștigate

În contextul în care a fost întrebat ce planuri are cu privire la tatuaje, Alcaraz a dezvăluit că a trebuit „să își calmeze părinții”, asigurându-i că nu va exagera cu acestea și că își va imprima pe corp doar amintirile primelor titluri de mare șlem câștigate în fiecare locație.

„Cred că acesta este un moment important. Nu mi-am făcut încă niciun tatuaj, dar îmi voi face, cu siguranță. În legătură cu cel despre Wimbledon, va trebui să mă consult cu părinții,” a dezvăluit Alcaraz pentru Tennis Channel

Duelul Alcaraz - Djokovic poate continua la Olimpiadă

Alcaraz are de gând să își tatueze Turnul Eiffel alături de data calendaristică în care a câștigat pentru prima oară Roland Garros, dar și cele două date în care și-a apropiat primele titluri de campion la Wimbledon, în 2023 și în 2024. 

La Jocurile Olimpice de la Paris, Carlos Alcaraz va încerca să îi stea în cale lui Novak Djokovic. Tenismenul sârb caută pe zgura de la Roland Garros câștigarea singurei mari distincții care îi lipsește din palmares, aceea de campion olimpic.


Rezumat FCSB - Virtus AC 4-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!