(P) SCHIMBĂ ANOTIMPURILE! Toată IARNA poți să ai VARĂ în casă cu Isoterm
Fie iarna cât de rea, tot mai cald e-n casa mea! Asta scandează cei care au apelat la Isoterm să le aplice izolații cu spumă poliuretanică.
Când stai la casă ai șansa de a obține confortul pe care îl meriți, nu ca la bloc, unde de multe ori ești la mâna asociației de locatari sau a unui administrator ursuz de bloc. Confortul se obține prin finisajele bune, mobilierul bun și prin dotările de top, dar toate sunt parcă degeaba dacă lipsește confortul termic.
Ai și CONFORT, faci și ECONOMIE
Degeaba ai centrală termică dacă pereții sunt tot reci și dacă ai diferențe de temperatură în casă deși centrala funcționează aproape încontinuu și consumă mult gaz/ multe lemne. Până nu îți izolezi casa bine nu poți avea pretenția de la centrală să facă asta în locul tău.
A locui iarna la casă înseamnă răcoare în camere și frig pe holuri doar în casele vechi și izolate necorespunzător, cu pereți reci cu igrasie. Poți cumpăra cei mai comozi papuci de casă, tot vei simți rece la picioare.
SOLUȚIE nouă la o problemă veche
Isoterm aduce de câțiva ani buni o soluție modernă. Fiind o firmă axată pe izolații cu spumă poliuretanică, Isoterm reprezintă evoluția în izolații. Căldura se menține în casă și temperatura rămâne uniformă pentru mai mult timp. De aici pleacă o mulțime de avantaje:
- ai pereții calzi (sau cel puțin nu reci);
- nu simți curenți reci de aer pe la uși sau pereți;
- ai (aproape) la fel de cald și în camere și pe holuri;
- ai diferențe foarte mici de căldură între parter și etaj;
- centrala consumă mai puțin ca să întrețină aceeași temperatură;
- problemele cu pereții umezi sau cu punctul de rouă sunt eliminate;
- ai liniște și la propriu și la figurat, pentru că spuma izolează și fonic.
Isoterm. Să fie bine CASĂ nu fie rău
De ce Isoterm și nu altă firmă care face același lucru? Fiindcă sunt profesioniști, bine echipați, deja cu experiență și oferă multe informații (cel puțin, pe site) despre proprietățile spumei poliuretanice, despre comparația dintre ea și alte materiale care izolează cum ar fi vata minerală, dar și tabele cu valori, cu cifre, explicate scurt și foarte bine.
Despre CELULA ÎNCHISĂ a spumei
Din prima trebuie să afli că termenul se referă la structura spumei poliuretanice (fiind un polimer). Varianta aceasta de spumă este de 4-5 ori mai densă decât varianta cu celulă deschisă, implicit de 4-5 ori mai densă decât celelalte materiale cu care se izolează casele.
Deși costă ceva mai mult, spuma cu structură încapsulată este ideală pentru un risc 0 de apariție a condensului, pentru o izolație termică extraordinară – deci nu se aplică în pod, pentru pod fiind recomandată spuma izolatoare cu celulă deschisă.
IZOLAȚIA DE SPUMĂ aduce confortul
Cei de la Isoterm îți pot povesti până mâine numai despre spuma poliuretanică, și până săptămâna viitoare despre izolația casei în general. Dar, pentru că sunt firi practice, te vor întreba destul de repede despre izolația casei tale. Și dacă tot ce îți dorești este să nu te mai chinui iarna în casă și să te simți bine ca pe timp de vară chiar dacă te uiți pe geam și vezi ninsoare. La tine în casă va fi doar soare.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News