MOTIVUL pentru care mancarea din avion nu are gust bun. Cercetatorii au facut o descoperire uimitoare

MOTIVUL pentru care mancarea din avion nu are gust bun. Cercetatorii au facut o descoperire uimitoare Virale

Milioane de oameni zboara cu avionul in fiecare an iar multi dintre ei se plang de gustul prost al mancarurilor oferite de liniile aeriene. Daca majoritatea oamenilor acuza companiile aeriene pentru asta, se pare ca in realitate ele n-au nicio vina.

"La 10.000 de metri in aer primul simt care iti dispare este simtul gustului", spune Grant Mickels, seful bucatarilor de la Luftansa.

Declaratiile lui Mickels sunt sustinute de un studiu al Institutului Fraunhofer din Germania, care a descoperite ca orice mancare isi pierde din gust la altitudine mare.

"E ca si cum ai avea o raceala", mai spune Mickels.

Cu ajutorul glutaminei, Mickels sustine ca a reusit sa gaseasca o metoda pentru a gati mancaruri cu gust decent in avion. Dar, mai sustine acesta, aceasta tot nu va avea acelasi gust ca aceeasi mancare la nivelul solului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!